Reissunaisen aarteita

image.jpg

Sä olet kyllä kokoajan reissussa, moni tuttu huokaisi vielä vähän aikaa sitten.

Nyt, kun asumiskulut ynnä muut tuplaantuivat, on matkailu jäänyt pakostakin vähemmälle. Olen ollut itse asiassa oikein tyytyväinen kotihiirulainen, varsinkin, kun kaverit ja harrastukset ovat pitäneet kiireisinä, eikä uuden kodin viehätys tunnu lopahtavan millään.

Sisustuksesta sen kuitenkin huomaa: reissunaisia tässä ollaan, minkä sille mahtaa.

Kotiini on hivuttautunut kuin vaivihkaa kasa elämää nähneitä matkalaukkuja ja seinillä killuvat kehystettynä vanhat kartat. Yhtenä päivänä yllätin itseni googlailemasta karttapalloja Saaran blogipostauksen innottamana.

image.jpg

En useinkaan ostele reissuiltani mitään epäkäytännöllisiä matkamuistoja, sillä kaappeihin, laatikoihin ja vinttikomeroihin kertyvä romu tekee minut hulluksi. Heinäkuinen Berliinin matka oli kuitenkin poikkeus. 

Kahden lempparikaupunkini, Pariisin ja Lontoon, sata vuotta vanhat kartat lähtivät mukaani Mauerparkin kirpputorilta, samaten kauniit rohdoskasvit. Suloiset kaskelotit taas löysin Neue Heimatin kirppikseltä. Taulut ovat siitä näppäriä matkamuistoja, että ne vievät vain pikkiriikkisen tilan matkalaukusta.

image.jpg

image.jpg

Ennen kuin keksin tarpeeksi halvan tavan matkustaa, täytyy tyytyä tuijottelemaan kaskelotteja kehysten läpi ja tallustelemaan Pariisin kapeita katuja unissani.

Leppoisaa viikonloppua!

image.jpg

Kommentit (6)
  1. Tosi kauniita! Just tuommoisia tuliaisia sitä itsekin toivoisi löytävänsä reissuiltaan. Muistuttavat kivoista hetkistä <3

    1. Jee kiitos! <3 Se matkamuistoissa onkin ihan parasta.

  2. Ihania!<3 Mä just hankin karttapallon, oon himoinnut sellaista kauan.

    1. Oi huippua! Lauantaina sitten pääsen näkemään sen, jee 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *