Siksak-neuletta

Läppärilaukku3.JPG

Bongasin No home without you -blogista ihanan itse neulotun läppäripussukan ja päätin yrittää samaa itse. Tällainen pirtsakka siksak-kuvioinen pussukka päätyi lopulta pukinkonttiin.

Läppärilaukku1.JPG

Siksak-kuviota tuntuu nyt olevan kaikkialla ja olen itsekin siitä ihan hullaantunut. Olen iloinen, että sain toistettua kuvion näin hyvin neuleessa. Neuloin pussin ihanan raikkaalla neonoranssilla puuvilla-akryylilangalla (Boston Sun) ja kaverina käytin vitivalkoista puuvillalankaa.

Läppärilaukkku4.JPG

Pussukka oli helppo ja nopea neuloa. Suunnittelin pussin 13-tuumaiselle Macbook Prolle ja sillekin se on tosi jämpti. Mallikerta toistuu kymmenessä silmukassa, joten suuremmasta pussukasta olisi tullut aivan liian iso. Tässä ohje, minkä mukaan neuloin.

Tarvitset:

– Pyöröpuikot nro. 5

– Paksua kahta eriväristä puuvillalankaa yhteensä 200 g

Luo 80 silmukkaa pyöröpuikoille. Neulo suljettua neuleena ruutupiirroksen mukaan toistaen rivejä 1-6 niin kauan kunnes neuloksen pituus on noin 24 cm. Työtä on hyvä mittailla välillä läppäriin, että tulee varmasti oikean kokoinen. Päättele silmukat ja ompele toinen pää umpeen ja toiseen päähän 35-senttinen vetoketju.

Läppärilaukku2.JPG

Tästä tuli kyllä niin kiva, että taidan neuloa itselleni jonkun samantapaisen. Niin mukavaa, kun nyt voi tehdä taas kaikkea kivaa itselleen, kun joulun alla neuloin vain muille!

Kommentit (9)
  1. Tuuli - Looking for Clementines
    8.1.2014, 17:08

    Ihanan pirteä läppärisuoja! Minä olen kokeillut vain siksakkien virkkaamista, neulomista täytyy ehdottomasti myös testata.

    1. Kiitos Tuuli! Kiva, kun kommentoit. Virkattu siksak on varmaan tosi hienoa!

  2. Upea! Omistaja saa olla onnellinen..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *