Teippaa kynttelikkö

kynttelikko2.jpg

Jos joku vielä kehtaa väittää, että sähköiset kyntteliköt ovat mummolakamaa, niin höpsistä, sanon minä. Tylsääkin tylsempi kynttelikkövanhus muuttuu joulun hienoimmaksi koristukseksi muutamalla teipin palalla. Sain kynttelikön tuunausidean viime vuonna Muita ihania -blogista ja nyt meilläkin on mitä suloisin kynttelikkö valaisemassa pimeitä iltoja.

Washi-teippi on kyllä maailman paras keksintö! Teipeillä saa helposti kivannäköistä jälkeä ja kun joku menee pieleen, teipin voi aina irroittaa ja aloittaa homma taas alusta. Jos kuosi alkaa kyllästyttää, voi kynttelikön teipata helposti taas uuteen uskoon. Teippailussa vain mielikuvitus on rajana. Jos ihastuit minun kynttelikköön, tässä siihen ohje.

kynttelikko1.jpg

Tarvitset:

  • valkoisen puisen kynttelikön
  • mintunvihreää leveää washi-teippiä
  • sakset
  • askarteluveitsen

Leikkaa washi-teipistä eri muotoisia suuria kolmioita. Sommittele ne sikin sokin kynttelikköön. Irrota ylimenevät reunat askarteluveitsellä, mutta varo naarmuttamasta kynttelikön maalia.

Ihania kynttelikön tuunaushetkiä!

kynttelikko3.jpg

Kommentit (9)
  1. voi miten hieno! Lähden oitis kirppikselle metsästämään mummokynttelikköä :D. Niin olen sitä tähän saakka nimittänyt…

    1. Hehee 🙂 tsemppiä metsästykselle!

  2. Voi kiitos! Teipeillä saa kyllä kivan piristysruiskeen vanhaan kynttelikköön ja kun haluaa taas palata perinteisempään malliin, voi vain irroittaa teipit 🙂 suosittelen kokeilemaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *