Terkkuja New Yorkista

Parempaa piristysruisketta lokakuiseen harmauteen en olisi voinut toivoa kuin kauan odotettu matka kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Tämä ei ollut ensimmäinen kertani Yhdysvalloissa, mutta New Yorkissa kylläkin. No olihan se kaupunki ihan yhtä suuri, ihmeellinen ja ihana kuin kaikki ovat hehkuttaneetkin. Näin vain ihan pienen palasen Manhattania ja on jo kova hinku päästä kaupunkiin uudelleen ja nähdä paljon enemmän.

newyork.jpg

New Yorkissa on kaikkea, mitä voi toivoa ja sitä kaikkea on todella paljon ja usein vielä älyttömän halvalla. Onneksi matkalaukkuihin on määrätty painorajat, niin ei päässyt aivan lähtemään käsistä. Nimittäin niin meinasi käydä esimerkiksi Trader Joen ruokakaupassa…

traderjoe.jpg

Fishs Eddyn keittötavarakaupassa…fishseddy.jpg

Paper Presentation -paperikaupassa…

askartelukauppa.jpg…ja Macy’sin jouluosastolla.

macys.jpg

Pidän itseäni erittäin vähän amerikkalaishenkisenä ihmisenä. En aina ihan ymmärrä, miksi kaiken pitää olla niin suurta ja miksi sitä kaikkea pitää olla niin paljon, mutta jättimäisessä paperikaupassa ja Macy’sin jouluosastolla tuntui, että ymmärsin amerikkalaisia enemmän kuin ikinä.

Kommentit (2)
  1. Tiedätkö, itse en ollut ikinä yhtään kiinnostunut koko Amerikasta ennen kuin sitten menin sinne. Siinä maassa on jotain jännää. Nykki on niin mielettömän eläväinen, kuulostaa tosi kuluneelta, mutta kaipaan sen sykettä. Sitä ihmisvilinää, vähän ällöttävää viemäreiden ja pretzeli-kojujen hajua, niitä keltaisia takseja ja aamukuuden lenkkejä Keskuspuistossa, missä on jo siihen aikaan jotkut pyöräkisat täydessä vauhdissa. Nykissä on vähän kuin jonkun leffan kulisseissa.:)

    1. Uskon! Se oli kyllä tosi erilainen kaupunki kuin mikään muu. Siellä on ihan oma tunnelmansa. Ja tosiaan se omituinen leffafiilis päällä kokoajan 🙂 Minä taas jäin eniten kaipaamaan ihmisten ystävällisyyttä. Siellä on ihan mieletön asiakaspalvelukulttuuri! Ja vaikka kaikki ne kohteliaisuudet olisikin esitettyä, minulle ainakin tuli joka kerta tosi hyvä mieli.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *