Tontun töppöset

Tossut2.jpg

Ensimmäinen joululahja paketissa! Muita lahjoja en teille toistaiseksi paljastakaan, sillä on olemassa suuri vaara, että lahjan saajat saisivat vihiä niistä. Joulun jälkeen tuleekin sitten melkoinen postausvyöry kaikista ihanuuksista, mitä täällä olen värkkäillyt. No tuskinpa ihan vyöry, mutta jotain kuitenkin.

Näiden suloisten tossujen ohje oli kuitenkin pakko saada jakoon heti, sillä niin helppoa ja nopeaa nämä olivat tehdä. Tälläisiä ehtisi neuloa joulupaketteihin, vaikka miten monet. Käytin tossuihin Katia Galesin lämpimän harmaata lankaa. Pirteämmillä sävyillä saisi varmasti vielä hauskemman tossuparin! Valkoiset pikkutupsut syntyivät kätevästi haarukan avulla.

Tossut3.jpg

Tossujen ohje löytyy Drops Designilta. Minulla meni hetki, että hahmotin ohjeen, mutta kun ajatuksen ymmärsi, syntyi kaksi tossuparia ihan muutamassa tunnissa. Tossut näyttävät kuvissa ihan vauvan töppösiltä, mutta ovat kyllä kokoa 35/37.

Pakkasin tossut vanhaan kenkälaatikkoon, jonka päällystin ihanalla Marimekon lahjapaperilla. Kimaltelevan talvisen silkkipaperin löysin Sinellistä.

Harmaahapsiset tossut ovat kaiken kimalluksen keskellä kuin hienommatkin juhlakengät. Toivotaan, että myös lahjan saaja ilahtuu näistä.

Tossut1.jpg

Kommentit (6)
  1. Vautsi! Nämä ovat kyllä todella upeat! Ja jos lahjansaaja on yhtään viluvarpainen, niin varmasti ilahtuu paketin avatessaan :).

    1. Kiitos Tiia! Toivotaan näin 🙂

  2. Ihanat! Sä oot kyllä niin taitava!:)

    1. Kiitos Anna! Nämä oli kyllä tosi helpot! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *