Tule jo 2014

kalenteri.JPG

Eksyin pari viikkoa sitten hollantilaisen Flow Magazinen nettikauppaan ja meinasin pudota tuoliltani. Siinä se nyt oli, maailman suloisin kalenteri! Olin jo jonkin aikaa etsinyt kalenteria ensi vuodelle, mutta sopivaa ei ollut löytynyt. Minulle ei ole koskaan ollut yhdentekevää, minkälaisiin kansiin sitä menonsa raapustaa. Uskomattominta kalenterissa oli se, että se on kuvitettu lempparikuvittajani, Aiko Fukawan, herttaisilla piirroksilla. Yksi Fukawan piirtämistä kissoista on jo pidemmän aikaa tuijotellut minua työpöytäni taustakuvana.

kalenteri2.jpg

Kun kalenteri sitten muutaman päivän piinallisen odotuksen jälkeen saapui, tunne oli sama kuin lapsuuden jouluna. Kalenteri oli vieläkin hienompi kuin osasin odottaa ja se oli täynnä mitä ihanampia yllätyksiä! On pakettikortteja, tarroja, osoitekirjaa, syntymäpäiväkalenteria ja vaikka mitä.

kalenteri4.JPG

Kuinka onnelliseksi voikaan tulla yhdestä kalenterista? Todella onnelliseksi, jos minulta kysytään! Nyt pitäisi vielä jaksaa odottaa, että se vuosi vaihtuu.

kalenteri4.JPG

Kommentit (15)
  1. ihana! Tilasin :). Kiitos vaan vinkistä.

    1. Kivaa! Olepa hyvä vain! Taitaa Flow-kalentereita lähteä ennätysmäärä Suomeen tänä vuonna 😀

      1. joo siellä ne ilmettelee kovaa Suomen tilauspiikkiä 😀

  2. Oi, aivan ihana kalenteri 🙂 ! Pitäisiköhän pistää tilaukseen.. Minulla tosin on jo kaksi kalenteria ensi vuodelle, mutta eihän yksi lisää joukon jatkona haittaa, eihän ;).

    1. Oho! Ja minä kun en meinannut löytää ensimmäistäkään. Eiköhän sitä aina yksi ihana kalenteri mukaan mahdu. Varsinkin, kun tämä on paljon enemmän kuin vain kalenteri 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *