Viittä vaille valmis villatakki

image.jpg

Muistattekos vielä tämännäköisen villatakin tekeleen? Hylkäsin sen viime keväänä lankakorin pohjalle, kun kevätauringon ensimmäiset pilkahdukset saapuivat. On se hassua, miten luotaan työntäviltä paksut villalangat voivat keväisin tuntua ja taas, miten niitä suorastaan himoitsee syksyn saavuttua. Viime viikonlopusta saakka puikot ovat kilkattaneet täällä melkein yhtä mittaa.

image.jpg

Sain vihdoin ommeltua etu- ja takakappaleet yhteen ja langanpätkät alkavat pikkuhiljaa muistuttaa ihan oikeaa villatakkia. Hihat ovat valmiit tuotapikaa ja sitten tarvitaan enää napinläpilista. En vieläkään usko, että kohta voin pukea päälle vaatteen, jonka olen ihan itse alusta asti neulonut!

image.jpg

Kommentit (6)
  1. Uuden elämän arvoitus
    10.9.2014, 09:06

    Upea! 🙂

  2. Ihanan neuletakin olet neulonut! 🙂 Olen lähes kateellinen, koska oma takki hengaa vieläkin pahasti keskeneräisenä kopassaan, eikä ole inspiraatiota saattaa sitä loppuun :/ Suunnittelin jo viime yönä, että teen takakappaleesta tuubihuivin 😀

    1. Moikka! Kiitos kovasti. On tämä kyllä suuri ihme, että tästä on tulossa valmis villatakki. Takissa on niin monta virhettä ja omituista kohtaa, joiden takia olen meinannut jättää leikin kesken jo monta kertaa. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen, että jaksoin jatkaa tähän asti. Takakappale on se suuritöisin vaihe ja muut osat valmistuvat niin paljon nopeammin 🙂 Tsemppiä koitokseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *