Happy Halloween

Ihanaa Halloweenia näin vähän myöhässä! 

Täällä meillä Halloween on isompi juttu kuin Suomessa, ei tosin niin iso kuin Jenkeissä, mutta mä ootin sitä tosi paljon. Muutamia taloja ja lähinnä pubeja on koristeltu ihan kunnolla ja niitä on niin kiva katsoa kun niihin on panostettu. Viime perjantaina käytiin syömässä ja matkanvarrella oli yks pubi jonka ikkunat ja piha oli koristeltu. Kaikissa ikkunoissa oli hämähäkinseittiä , luurankoja ja kurpitsoja roikku sieltä sun täältä. Koko sen pubin piha alue oli myös täynnä hautakiviä ja liiottelematta sanon et niitä hautakiviä oli about 30. En ehtinyt napata kuvia kun oltiin autolla liikenteessä.

IMG_5655.JPG

 

Eilen oli sitten se the päivä. Naapuruston ovien vierustat on täynnä erilaisia pieniä kurpitsoja, meidän pihanaapurin oven edessä oli kaks tosi söpöä. Sillä perheellä on kaks tyttöä ja lapset oli selvästi ite maalannu kurpitsat erivärisillä glitter maaleilla. Ne oli aika kivat, tosi erikoiset ja uniikit. Me kaiverrettiin kanssa kurptisat, mutta ei pistetty niitä ovelle. Mä asun solussa, ja mun huone on ylhäällä enkä kuule jos ovella on joku joten annoin suosiolla olla, sillä kuulemma ovella palava kaiverrettu kurpitsa on merkki siitä että sinne voi mennä karkki tai keppostelemaan. Me kaiverrettiin ekaa kertaa kurpitsoja eilen ja se oli rankempaa kun oltiin ajateltu. Istuttiin mun vessan lattialla, kun ajateltiin että siellä ei haittaa jos sitä lentää jokapuolelle, joka osottautu hyväks päätökseksi. Oltiin ostettu ruokakaupasta sellanen halpis kurpitsankaiverrus kitti ja toisen kitin erikois veitsi väänty jo heti ensi minuuteilla. Kokemus oli tosi hauska ja naurulta ei säästytty!

IMG_5656.JPG 

Jos siis hommaan ryhtyy, kannattaa hankkia kunnon vahva sahalaitainen veitsi kannen ”sahaamiseen”, sekä pienempi sahalaitainen kaiverrukseen. Lisäksi kannattaa tussilla vaikka piirtää kurpitsan päälle ääriviivat siitä mitä ryhtyy kaivertamaan, sillä muuten sitä on tosi hankala tehdä. Ainakin ensimmäisillä kerroilla.  

IMG_5659.JPG

 

Ei raaskittu heittää niitä kaiverrettuja kurpitsoita heti roskiin, joten sytytettiin niihin kynttilät ja laitettiin ne ihan vaan makkarin pöydälle viihdyttämään meitä. Lopputulos oli musta ihana ja ehdottomasti ens vuonna uudestaan!

IMG_5661.JPG

 

Ihanaa Marraskuun ensimmäistä! Pian on jo Joulu! 

kauneus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *