Mikä sua kiinnostaisi?

Pappadaduda

Tahtoisin esittää otsikon mukaisen kysymyksen kaikille teille lukijoille: "Mikä sua kiinnostaisi?" Takana on nyt kolme kuukautta höpinää ja asioiden vatvomista, joten nyt kiinnostaisi tietää, että minkä tyyppiset postaukset sua siellä ruudun takana kaikista eniten kiinnostaa. Joulukuukin alkoi juuri sopivasti ja silloinhan on tapana toivoa aina kaikkea lumesta hyviin karkkeihin joulukalenterissa, joten niiden välissä voi sopivasti toivoa myös postausaiheita

Näin uteliaalle ihmiselle kuin minulle google analytics on ollut aivan huippu juttu. Se osaa paljastaa yllättävän monenlaisia juttuja. 

Suosituimmat postaukset tähän mennessä on olleet: 
 
Mitä jos lihon? 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/mita-jos-lihon
 
Treffailuvinkit ulkomaille 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/treffailuvinkit-ulkomaille
 
Töitä mä metsästän 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/toita-ma-metsastan
 
Vähiten luetuimpia postauksia taas on ollut:
 
Fraiser Island 
http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/fraiser-island
 

11pikkujuttua  http://www.lily.fi/blogit/pappadaduda/11-pikkujuttua

 

Teistä lukijoistakin google analytics osaa kertoa jonkin verran. Teitä löytyy kiitettävästi jokaisesta Suomen läänistä, mikä tuntuu todella hienolta, jos ajattelee, että alunperin tarkoitus oli kirjoittaa ihan vain omalle lähipiirille. Mielelläni kuitenkin kuulisin senkin, että miten olette tänne eksyneet ja millaisia tyyppejä asuinpaikkanne lisäksi olette. Oletteko mahdollisesti itse reissanneet vai haaveiletteko reissuun lähdöstä? 

Joten nyt vaan rohkeasti kommenttiboksiin viestiä, sinne pystyy ihan anonyymisti raapustelemaan. Tule ja kerro minulle kiinnostaisiko sua enemmän käytännön vinkit reissaukseen, minun arki täällä vai joku ihan muu aihe tai olisiko sulla joku ihan yksittäinen postaustoive. Ja jos tuntuu siltä, että sanallisesti et osaa mitään toivoa, niin muista, että jokaisesta postauksesta voi tykätä painamalla sydäntä tuolla postauksen yläpuolella. Sekin kertoo minulle jo vähän siitä, että nyt on jostain pidetty enemmän kuin jostain muusta. 

-Sara

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.