Hehkutusta, koska nyt iho hehkuu!

TripleMicrodermabrision1_FRI.jpg

Hehkutin pari viikkoa sitten yleensä käyttämääni kuorinta-ainetta. Huolimatta vallinneesta tyytyväisyydestä Exuviancen luotto omaan erikoiskuorinta-aineeseensa on niin vahva, että sain testattavaksi Triple Microdermabrasion -kuorinnan. Ja hyvä niin, sillä vaikka olen ehtinyt käyttää tuotetta vain muutaman kerran, niin ihastus syvenee kerta kerralta. Todella intensiivisen, mutta silti myös herkälle iholle sopivan kuorinnan tehot ovat enemmän kuin kohdillaan. Iho on selvästi raikastunut ja ihohuokoset näyttävät jopa pienentyneen.

Voiteessa on hoitoammattilaisten käyttämiä kristallikiteitä, jotka tasoittavat ihon pintaa. Papaija-entsyymit ja glykolihappo liuottavat epäpuhtauksia ja irrottavat kuollutta ihosolukkoa. Muovisia polyeteeni-helmiä tämä kuorinta ei sisällä. Kuten jo aiemmassa postauksessa tuli mainittua, säännölliset kuorinnat edistävät muiden hoitoaineiden tehoja. Jos ihon pinta on sameana kuolleiden ihosolujen peitossa, eivät hoitoaineet imeydy kunnolla ja osa aineiden vaikutuksesta menee hukkaan. Aikamoista tuhlausta, joten kuorinta-aine maksaa itsensä loppupeleissä äkkiä takaisin.

Olen joskus aiemmin miettinyt lukiessani juttuja Exuviancesta, että mistähän näitä saisi, koska tuotteita ei ole näkynyt kaupan hyllyillä. Sekin selvisi, sillä Exuviance-tuotteet löytyvät kauneushoitoloista. Exuviancen nettisivuilla www.exuviance.fi on listattu hoitolat, joissa tuotteita sekä myös kauneushoitoja on tarjolla.

Exuviancen tuotteita on kehitelty tutkimuslaboratoriossa yhä paremmaksi jo 40 vuoden ajan. Exuviance hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita ja siksi erikoistuotteita löytyy monenlaisiin iho-ongelmiin. Tämä kuorintavoide ei takuulla jää ainoaksi Exuviancen tuotteeksi, jota alan käyttää säännöllisesti.

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (1)
  1. Iholle tekisi hyvää tuollainen hoito.  Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ei vain se mitä ulkonaisesti levitämme iholle, vaan myös mitä lautasellemme laitamme vaikuttaa ihoomme. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *