Esittelyssä: minä

 

Olen vajaa 30-vuotias sinkkunainen (Herranjumala, voin sanoa olevani nainen. Mitä seuraavaksi.. täti?!) Keski-Suomesta. Blogin nimestä moni varmaan jo hoksaa, mitä ajattelin tänne alkaa kirjoittelemaan. Musta tuntuu, et jos mun elämää pitäisi kuvata tägillä niin se ois #sinkku tai paremminkin #ikisinkku. Musta tuntuu, että mä oon jo jotenkin kasvanut kieroon tän asian kans ja koen, että haluan purkaa tuntemuksiani jonnekin. Kirjoittaminen on aina tuntunut helpommalta tavalta avautua tai purkaa omia tunteita. Tähän väliin joku psykologi varmaan osais kommentoida jotenkin mun lapsuutta, mutta emme välitä siitä. Oon miettinyt tätä blogin perustamista pitkään ja viime viikkoina oon alkanut mielessäni listaamaan asioita, joista haluaisin kirjoittaa. Suurin osa liittyy parisuhteisiin, ihmissuhteisiin yleensä, parisuhteettomuuteen ja sinkkuuteen. Sinkkublogin Henriikkaa lainatakseni, mulla tulee elokuussa täyteen neljäs määpäivä. Se on Henriikan mukaan niinku hääpäivä. Musta on todella osuva ilmaus. Oon miettiny, et pitäskö laittaa lahjalistaus Luis Vuittonille niin kuin Carrie. Ehkä tästä sinkkuudesta sais revittyä muutamat Vuittonit tai Manolot irti. 

Neljä vuotta ihmisen elämässä kuulostaa todella lyhyelle ajalle kun sen sanoo, mutta tuntuu, että nää neljä vuotta on pitänyt niin hemmetisti asioita sisällään, että sitä ei voi pieni ihminen ymmärtää. Neljä vuotta sitten erosin lopullisesti on-off -poikaystävästäni, jolle no lievästi sanottuna maistui alkoholi. Hän oli työssä käyvä ihminen kyllä ja näin jälkikäteen ajatellen, mun olis jo pitäny aiemmin tajuta asia, mut kai mä sit olin niin rakastunut tai rakastunut siihen ideaan, että mä seurustelen. En mä tiedä. Ei mennyt kuin ehkä puoli vuotta erosta kun sain epämääräisen tuloksen papa-kokeesta, paljastui, että minulla on syövän esiasteita ympäri sisä- ja ulkosynnyttimiä. Vaivuin aika syvään suohon henkisesti ja lihoin. Kirosin kaikki miehet alimpaan helvettiin ja vannoin liittyväni luostariin. Kolmeen vuoteen minulla ei ollut ketään. Kahteen jälkimmäiseen niistä en edes harrastanut seksiä. Hyvä, jos juttelin kenellekään miespuoliselle henkilölle, ellei ollut tuttu. Kaksi vuotta ravasin hoidoissa ja jännitin, että mitä sieltä nyt löytyy. Syksyllä 2014 havahduin, miten paljon olen kerännyt painoa. Aloin laihduttamaan ja työttömäksi jääminen antoi oivallisesti myös aikaa panostaa laihduttamiseen, nyt voin ylpeänä kertoa kirjoittelevani 20 kiloa kevyempänä. Keväällä 2015 sain ensimmäisen puhtaan tuloksen samaan aikaan, kun löysin nykyisen työpaikkani. Viime kesänä sain tiedon, että pääsin AMK:n opiskelemaan unelma-alaani. Itsetunto on siitä vuoden takaisesta noussut roimasti, mutta kai sitä oli joku naivi ajatus takaraivossa, että ”kun laihdun, niin kyllä se mies sitten löytyy”. Ennen joulua jouduin äkillisesti asunnottomaksi vesivahingon takia. Tässä on nyt mun neljä vuotta aikalailla kiteytettynä: ero, sairaus, masennus, lihominen, laihtuminen, työttömyys, uusi työ, uusi koti sekä opiskelun aloittaminen – höystettynä toki kaikenlaisilla ihmissuhdemausteilla.

Käyn tällä hetkellä töissä sekä opiskelen toisella paikkakunnalla ammattikorkeassa, joten normaali arki kouluvuoden aikana on aika kiireistä. Seuraavaan varmaan jollain psykologilla ois taas joku tosi naseva kommentti, mut monesti ajattelin, että ”eihän mulla ois ees aikaa seurustella”. Jos tapaan jonkun oikeasti kiinnostavan tyypin niin mä meen ihan lukkoon, en mä pysty sanomaan kenellekään, että mä tykkään siitä. Nyt tässä itekin asioita kirjoitellessa jotenkin hoksaa, et miten naurettavalta tää ees kuulostaa. Toisaalta oon vastaan tätä nyky-yhteiskunnan meininkiä siitä, että kaikki on niiiiin kertakäyttöistä – myös suhteet. Voisinkin lopetella tämän ekan postauksen tähän, sillä Sanni taitaa kiteyttää ton suhteiden kertakäyttöisyyden mua paremmin.

https://youtube.com/watch?v=h5lP11Rw078

Toivon, että kommentoitte ja kyselette sekä jos haluatte kuulla mun mielipiteitä jostain aiheesta niin ehdotelkaa. Oon niin newbie tääl blogimaailmassa.

xoxo, Ikisinkku

suhteet oma-elama rakkaus syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *