Pekonijuustosipsit

IMG_5111.JPG

Naposteltava leffan kanssa… hmm.. noh. Pekonia ja juustoa, mikäs sen helpompaa ja mikäs sen parempaa 🙂

 

tuplapaketti pekonia

12 siivua juustoa

 

1. Laita pekonisiivut leivinpaperilliselle pellille niin että reunat on vähän päällekkäin, siitä tulee niin kuin levy

2. Paista 225 asteisessa uunissa 5-10 min, niin kauan että pekoni on rapsakka

3. Lisää juustosiivut pekonin päälle niin että peittää pekonilevyn kokonaan.

4. Sammuta uuni ja laita pelti takaisin, anna olla kunnes juusto on sulanut ja muuttunut rapeaksi.

5. Ota uunista, anna jäähtyä ja leikkaa sopiviksi palaoiksi.

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.