Halloumiranskalaiset ja kananugetit

 

Teki mieli jotain ”roskaruokaa” 😀

Muistin nähneeni jutun halloumiranskalaisista ja koska rakastan halloumia, pitihän niitä kokeilla.

En viitsinyt alkaa leikkimään kuuman öljyn kanssa, todennäköisesti lopputulos olisi ollut parempi kyllä, joten tein uunissa.

 

Halloumiranskalaiset

2 annosta

1 pkt halloumia

n 4-5 rkl pofiber:iä

mausteita, minulla oli valkosipulijauhetta ja sipulijauhetta

 

1. Leikkaa halloumista haluamasi paksuisia pötkylöitä, itse leikkasin koko palan ensin halki sitten molemmista puollikkaista leikkasin pitkulaisia maalaisranskalaisia muistuttavia pötkyläitä.

2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.

3. Paista uunissa n 200 astetta kunnes ovat saaneet nätin värin, käännä niitä ainakin kerran.

IMG_5114.JPG

 

Kananugetit

2 annosta

2 kanan rintafilettä

4-5 rkl pofiber:iä

mausteita, minulla oli suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja sipulijauhettaa

 

1. Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi paloiksi, mulla oli aika pienet fileet niin leikkasin 3 osaan.

2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.

3. Pirskauta oliiviöljyä päälle ja paista uunissa 200 astetta kunnes ovat saaneet nätisti väriä, käännä kerran ainakin, mulla meni n 10 min.

 

IMG_5115.JPG

 

Lisukkeena iso kasa majoneesia <3

IMG_5116.JPG

 

hyvinvointi liikunta hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.