Halloumiranskalaiset ja kananugetit
Teki mieli jotain ”roskaruokaa” 😀
Muistin nähneeni jutun halloumiranskalaisista ja koska rakastan halloumia, pitihän niitä kokeilla.
En viitsinyt alkaa leikkimään kuuman öljyn kanssa, todennäköisesti lopputulos olisi ollut parempi kyllä, joten tein uunissa.
Halloumiranskalaiset
2 annosta
1 pkt halloumia
n 4-5 rkl pofiber:iä
mausteita, minulla oli valkosipulijauhetta ja sipulijauhetta
1. Leikkaa halloumista haluamasi paksuisia pötkylöitä, itse leikkasin koko palan ensin halki sitten molemmista puollikkaista leikkasin pitkulaisia maalaisranskalaisia muistuttavia pötkyläitä.
2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.
3. Paista uunissa n 200 astetta kunnes ovat saaneet nätin värin, käännä niitä ainakin kerran.
Kananugetit
2 annosta
2 kanan rintafilettä
4-5 rkl pofiber:iä
mausteita, minulla oli suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja sipulijauhettaa
1. Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi paloiksi, mulla oli aika pienet fileet niin leikkasin 3 osaan.
2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.
3. Pirskauta oliiviöljyä päälle ja paista uunissa 200 astetta kunnes ovat saaneet nätisti väriä, käännä kerran ainakin, mulla meni n 10 min.
Lisukkeena iso kasa majoneesia <3