Halloumiranskalaiset ja kananugetit

 

Teki mieli jotain ”roskaruokaa” 😀

Muistin nähneeni jutun halloumiranskalaisista ja koska rakastan halloumia, pitihän niitä kokeilla.

En viitsinyt alkaa leikkimään kuuman öljyn kanssa, todennäköisesti lopputulos olisi ollut parempi kyllä, joten tein uunissa.

 

Halloumiranskalaiset

2 annosta

1 pkt halloumia

n 4-5 rkl pofiber:iä

mausteita, minulla oli valkosipulijauhetta ja sipulijauhetta

 

1. Leikkaa halloumista haluamasi paksuisia pötkylöitä, itse leikkasin koko palan ensin halki sitten molemmista puollikkaista leikkasin pitkulaisia maalaisranskalaisia muistuttavia pötkyläitä.

2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.

3. Paista uunissa n 200 astetta kunnes ovat saaneet nätin värin, käännä niitä ainakin kerran.

IMG_5114.JPG

 

Kananugetit

2 annosta

2 kanan rintafilettä

4-5 rkl pofiber:iä

mausteita, minulla oli suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja sipulijauhettaa

 

1. Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi paloiksi, mulla oli aika pienet fileet niin leikkasin 3 osaan.

2. Pyöritä pofiber-mauste-seoksessa.

3. Pirskauta oliiviöljyä päälle ja paista uunissa 200 astetta kunnes ovat saaneet nätisti väriä, käännä kerran ainakin, mulla meni n 10 min.

 

IMG_5115.JPG

 

Lisukkeena iso kasa majoneesia <3

IMG_5116.JPG

 

hyvinvointi liikunta hyva-olo ruoka-ja-juoma

Pekonijuustosipsit

IMG_5111.JPG

Naposteltava leffan kanssa… hmm.. noh. Pekonia ja juustoa, mikäs sen helpompaa ja mikäs sen parempaa 🙂

 

tuplapaketti pekonia

12 siivua juustoa

 

1. Laita pekonisiivut leivinpaperilliselle pellille niin että reunat on vähän päällekkäin, siitä tulee niin kuin levy

2. Paista 225 asteisessa uunissa 5-10 min, niin kauan että pekoni on rapsakka

3. Lisää juustosiivut pekonin päälle niin että peittää pekonilevyn kokonaan.

4. Sammuta uuni ja laita pelti takaisin, anna olla kunnes juusto on sulanut ja muuttunut rapeaksi.

5. Ota uunista, anna jäähtyä ja leikkaa sopiviksi palaoiksi.

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma