Pekonikana
Tänään tein kananrintafileitä kiedottuna pekoniin ja lisukkeeksi kukkakaalia ja paprikaa. Kyllä pekoni vain on <3
4 annosta
4 kpl kanan rintafileitä
1 pkt pekonia
mausteita, mulla mm chiliä, paprikaa, pippuria
Lisuke:
400 g kukkakaalia pienennettynä
1 vihreä paprika pienennettynä
150 g sulatejuustoa
mausteita, minulla suolaa, chiliä, paprikaa ja pippuria
1. Piennennetyt kasvikset uunivuokaan
2. Kasvisten päälle sulatejuustonokareita ja mausteet
3. Kiedo kananfileet pekoniin, käytin s siivua per filee.
4. Kanat kasvisten päälle
5. Koko komeus n 200 asteeseen uuniin kunnes pekoni on rapsakka, siinä vaiheessa mun kasvikset oli sopivan al dente ja kana kypsä.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.