Pekonikana

Tänään tein kananrintafileitä kiedottuna pekoniin ja lisukkeeksi kukkakaalia ja paprikaa. Kyllä pekoni vain on <3

 

4 annosta

4 kpl kanan rintafileitä

1 pkt pekonia

mausteita, mulla mm chiliä, paprikaa, pippuria

 

Lisuke:

400 g kukkakaalia pienennettynä

1 vihreä paprika pienennettynä

150 g sulatejuustoa

mausteita, minulla suolaa, chiliä, paprikaa ja pippuria

 

1. Piennennetyt kasvikset uunivuokaan

2. Kasvisten päälle sulatejuustonokareita ja mausteet

3. Kiedo kananfileet pekoniin, käytin s siivua per filee.

4. Kanat kasvisten päälle

5. Koko komeus n 200 asteeseen uuniin kunnes pekoni on rapsakka, siinä vaiheessa mun kasvikset oli sopivan al dente ja kana kypsä.

 

IMG_5080.JPG

IMG_5081.JPG

IMG_5082.JPG

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.