Vähän parempi perunasalaatti (joka ei edes sisällä perunaa)

Tekaisinpa sitten erittäin maukkaan salaatin, veikkaan että tämä maistuisi muillekin kuin lchf-läisille 🙂

Grilliruoan kaveriksi esimerkiksi voisin kuvitella että tämä sopii mainiosti, silloin jättäisin ehkä pekonin pois, kun lihaa tulee grilliltä kuitenkin… tai savustetun kalan kaverina.. oi nam. Täytyypä joku kerta kokeilla!

 

Kukkakaalisalaatti

4 annosta

pieni kukkakaali (mulla taisi painaa siinä 300 g paikkeilla)

1 pkt pekonia

0,5 dl majoneesia

150 g ranskankermaa

2 keitettyä kananmunaa

1 valkosipulisuolakurkku

2-3 rkl tilliä

1/2 sipuli

 

1. Pilko kukkaali pieniksi suupaloiksi ja laita uunivuokaan, lado pekonisiivut päälle, paahda uunissa 200 astetta n 10-15 min, kunnes pekoni on rapeutunut.

2. Pilko pekoni pieneksi ja laita kulhoon.

3. Pilko kulhoon myös yksi puolikas sipuli ja suolakurkku.

4. Sekoita joukkoon majoneesi ja ranskankerma.

5. Pilko kananmunat pieneksi silpuksi ja lisää.

6. Lisää paahdetut kukkakaalit.

Suolaa tämä ei minusta tarvinnut, suolakurkku ja pekoni piti huolen suolaisuudesta. En itse lisännyt mitään mausteita, paitsi tilliä parvekkeelta, mutta mausteita voi lisätä oman mielen mukaan.

IMG_5117.JPG

 

hyvinvointi liikunta hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.