Reseptikirja: Aurajuusto-pekonipasta
Rapsakkaa pekonipastaa? Kyllä kiitos! Tämänkään reseptin kanssa ei kummoisempia kikkailuja tarvita, vaan se on nopea ja helppo valmistaa. Herkullisen tästä pastasta tekee rapea pekonimurska annoksen päällä! Pekonin määrää voi muokata oman mieltymyksen mukaan, kahdelle hengelle riittää mielestäni ihan hyvin yksikin paketillinen, mutta toisaalta ei extra pekoni kai koskaan haitaksikaan ole, eihän? Annoksen päälle ripottelin vielä juustolastuja sekä ruohosipulia!
Muistakaa myös blogin instagram, josta löytyy muunmuassa kaikki täällä julkaistut reseptit, pastababyblog!
Pekoni-aurajuustopasta
Ainekset (2 annosta)
Tee näin:
Mitä tarvitset?
- Pastaa
- Ruokakermaa (1 prk)
- Aurajuustoa (oman maun mukaan)
- Pekonia (1-2 pkt)
- Valkosipulinkynsiä (3 kpl)
- Pippuria, soijaa ja valkosipulimaustetta
- Ruohosipulia
- Juustolastuja tai parmesanjuustoa koristeluun
Mitä tehdä?
- Laita pasta kiehumaan
- Paista muutama pekoniviipale rapeaksi ja siirrä sivuun lautaselle. Murskaa viipaleet.
- Leikkaa loput pekonit palasiksi ja paista pannulla, lisää lopuksi sekaan pilkotut valkosipulinkynnet sekä aurajuusto
- Lisää kerma, soija (tai suola), pippuri sekä valkosipulimauste. Kiehauta.
- Pastan valmistuttua kaada kermakastike pastan päälle kulhoon tai kattilaan
- Voit lisätä ruohosipulin ja rapeat pekonimurut kulhoon tai annoksien päälle lautaselle
- Ripottele päälle juustolastuja tai parmesanjuustoa