Reseptikirja: Kesäkurpitsa pizzapalat
Tekiskö mieli pizzaa, mutta vähän terveellisemmin? Kesäkurpitsa pizzapalat on helppo ja nopea valmistaa vaikka leffailtaan naposteltavaksi tai illanistujaisiin tarjoiltavaksi. Nämä pyöräyttää valmiiksi suunnilleen vartissa ja voit itse valita kesäkurpitsan koon mukaan haluatko suuhun kerralla meneviä pikku pizzapaloja vai vähän isompia kuten itse tällä kertaa tein!
Pilko kesäkurpitsasta ohuita viipaleita (itse tykkään, että pohja on todella ohut), tämän jälkeen täytä viipaleet aivan kuten pizzakin. Pohjalle tomaattisosetta, juustoraastetta ja päälle haluamasi täytteet – tässä tapauksessa pepperonia. Sirottele päälle vielä vähän oreganoa ja pippuria.
Paista pizzapaloja uunissa n. 200 asteessa 5 – 10 minuuttia. Super helppoa!
Voit syödä palat heti uunista tultua tai antaa niiden vetäytyä hetken aikaa. Itse suosin jälkimmäistä.
VINKKI! Mikäli haluat tehdä tätä ihan ruoaksi, voit täyttää kesäkurpitsan viipaleilla öljytyn uunivuoan pohjan ja tämän jälkeen täyttää kurpitsat kuten pizzapalatkin, sama aika uunissa ja voilá! Kesäkurpitsa pizzavuoka on valmis :)
Instagram: pastababyblog
Kesäkurpitsa pizza
Ainekset
Tee näin:
Mitä tarvitset?
- Kesäkurpitsan
- Tomaattisosetta
- Juustoraastetta
- Pepperoneja
- Oreganoa & pippuria
Mitä tehdä?
- Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita viipaleita
- Voitele tomaattisosetta viipaleisiin
- Ripottele päälle juustoraastetta
- Asettele pepperonipalat viipaleiden päälle
- Mausta oreganolla ja pippurilla
- Paista n. 200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia