Reseptikirja: Kesäkurpitsa pizzapalat

Tekiskö mieli pizzaa, mutta vähän terveellisemmin? Kesäkurpitsa pizzapalat on helppo ja nopea valmistaa vaikka leffailtaan naposteltavaksi tai illanistujaisiin tarjoiltavaksi. Nämä pyöräyttää valmiiksi suunnilleen vartissa ja voit itse valita kesäkurpitsan koon mukaan haluatko suuhun kerralla meneviä pikku pizzapaloja vai vähän isompia kuten itse tällä kertaa tein!

Pilko kesäkurpitsasta ohuita viipaleita (itse tykkään, että pohja on todella ohut), tämän jälkeen täytä viipaleet aivan kuten pizzakin. Pohjalle tomaattisosetta, juustoraastetta ja päälle haluamasi täytteet – tässä tapauksessa pepperonia. Sirottele päälle vielä vähän oreganoa ja pippuria.

Paista pizzapaloja uunissa n. 200  asteessa 5 – 10 minuuttia. Super helppoa!

Voit syödä palat heti uunista tultua tai antaa niiden vetäytyä hetken aikaa. Itse suosin jälkimmäistä.

VINKKI! Mikäli haluat tehdä tätä ihan ruoaksi, voit täyttää kesäkurpitsan viipaleilla öljytyn uunivuoan pohjan ja tämän jälkeen täyttää kurpitsat kuten pizzapalatkin, sama aika uunissa ja voilá! Kesäkurpitsa pizzavuoka on valmis 🙂

Instagram: pastababyblog

Kesäkurpitsa pizza

Ainekset

15 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Mitä tarvitset?

  • Kesäkurpitsan
  • Tomaattisosetta
  • Juustoraastetta
  • Pepperoneja
  • Oreganoa & pippuria

Mitä tehdä?

  • Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita viipaleita
  • Voitele tomaattisosetta viipaleisiin
  • Ripottele päälle juustoraastetta
  • Asettele pepperonipalat viipaleiden päälle
  • Mausta oreganolla ja pippurilla
  • Paista  n. 200 asteisessa uunissa  5-10 minuuttia
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *