TOMS – pelastusoperaatio

toms.jpg

USAn tuliaisena toin itselleni kahdet TOMSit. Ne ovat niiiin mukavat jalssa että niillä turistikierros New Yorkissa ei tunnu jaloissa ollenkaan. Myöhemmin tulossa kuvia reissusta. 

Punaiset TOMSini selvisivät matkasta hyvin. Luonnonvalkoiset eivät oikeastaan. Matkalla ne uitettiin Nycin metrojen lätäköissä, Coney Islandin biitsillä ja merivedessä, joten edustavuun uusista kengistäni oli kaukana. Päätin pestä ne ja käytin tahrojen poistamiseen Vanish Whitea. Se toimi – muttei tuonut kauniin valkoisenpuhtaista tulosta. Päätin siis piilottaa tahrat kuvioilla. Näin silmä ei enää huomaa niin hyvin ruskeita rantuja kengissäni. Kuulakärkikynä kävi tähänkin hommaan todella hyvin. 🙂

Miten muuten olette nähneet TOMSeja tuunattavan?

 

Kommentit (3)
 1. Ooooo mä tuskin maltan odottaa et pääsen töistä ja saan sakset käteen! 😀 Meinaan, tossa lähtötilanne on täsmälleen sama kuin mulla tällä hetkellä.

  Ja tosiaan nahkapohjallisten takia mäkään en oo uskaltanut koneeseen laittaa, täytynee siis ruveta vaan käsin pesemään…

 2. Moi Tiiai!

  Näissä versioissa oli sisällä nahkapohjallinen, joten en uskaltanut heittää koneeseen. Kikkailin niin, että sisälle menisi mahdollisimman vähän vettä ja hankasin käsin ja valkaisuaineen kanssa ulkopuolelta. Huuhtelu olikin helppoa, sillä kangas on jotenkin pinnoitettua – siitä ei mene helposti vesi läpi.
  Toiset ajattelin kyllä kokeilla pestä pyykkikoneessa kun aika koittaa. 🙂 

  Tää sandaaliversio oli mulla toinen vaihtoehto: kerro jos pääset kokeilemaan:
  http://midwesternthread.blogspot.mx/2012/05/diy-toms-sandals.html

  -e

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *