Kuinka olla miesten mieleen?

Olet varmasti pohtinut, kuinka olla seksikkäin mahdollinen versio itsestäsi? Sitä, millaisista naisista miehet todella pitävät? Mitkä ovat ne keinot, joilla saadaan jalat kuin jalat alta? Ei hätää, olen koonnut sinulle tähän alle parhaat vinkit, ole hyvä!

Täältä löydät neuvot hiusmalleihin, jotka taatusti herättävät positiivisia reaktioita miehissä. Esillä ovat myös varoittavat esimerkit siitä, millainen frisyyri ei käännä kaksilahkeisten päitä kadulla kuin korkeintaan suoranaisesta järkytyksestä. Mikäli taas mielit ennen kaikkea luoda uskottavaa uraa, kurkista tänne nähdäksesi, millaisilla hiustyyleillä se uraputki oikein urkenee. 

On olemassa myös tutkimus, joka kertoo millaisia geenejä kannattaisi omistaa miellyttääkseen miesten silmää. Mikäli et kuulu tähän kuumimpaan joukkoon sinisilmäisiä brunetteja, on huojentavaa tietää, mihin taikoihin hiusvärit ja pari värillisiä piilolinssejä pystyvätkään. Tämä tiedoksi erityisesti sinulle, joka satut olemaan vihreäsilmäinen punapää.  

Huomiotta ei kannata jättää myöskään kokonaisvaltaista kauneutta. Tämä kattava koonti auttaa sinua välttämään suuria mokia, joilla karkoittaisit miehet kuin miehet kannoiltasi. Kuka muka sänkikasvua katselisi? Karvoista puheenollen, täällä on miehisiä mielipiteitä viime vuosien kenties puhutuimpaan karvagateen eli siihen, mitä pikkuhousujen alta tulisi löytyä. Muistathan myös, että viehättävä tuoksu on omiaan kiinnittämään miesten huomion esimerkiksi vappupiknikillä. Kevään uutuustuoksuista valitseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä tänne on kerätty yhteen mielipiteet siitä, millainen hajuvesi saa naisen erottumaan edukseen. Mikäli taas naisellisempi näkemys miellyttäisi enemmän, voit tarkistaa täältä, mitä kanssasisaresi ovat asiasta mieltä. 

Kaikkihan sen tietävät, että pukeutuminen kertoo valtavan paljon ihmisestä. Kevättrendeissä esiintyy nyt ennätyspaljon 70- ja 90-lukua, mutta mitkä kuumimmista trendeistä sytyttävät miehet ja mitkä tyyli-ilmiöt kannattaa suosiolla jättää valokuva-albumiin muistoksi kultaisesta 1900-luvusta? Tätäkään asiaa ei kannata aivan yksin pohtia, sillä täällä avulias miesraati paljastaa, millaista asua ei tyttöystävänsä päällä tahtoisi nähdä. Näillä vinkeillä onnistut varmasti välttämään pahimmat sudenkuopat, joihin naisena voit kompastua!

 

1253497283mop.gif

kuva

Kummallista on se, etten tietääkseni tunne ainuttakaan miestä, jolle ylläolevat asiat lopulta merkitsisivät juuri mitään. Toisekseen, yksi ihminen ei kykene miellyttämään kaikkia. Miksi naiset kuitenkin kirjoittavat naisille yhä edelleen pitkiä artikkeleita, joissa paljastetaan millainen naisen pitäisi ulkoisesti (ja sisäisesti) olla miellyttääkseen muita? Etenkin, kun lyhyt ja ytimekäs lause riittäisi oikein hyvin esittelemään nykyiset ja tulevat trendit kauneimpaan mahdolliseen lopputulokseen: hymyile ja ole ihan oma itsesi. Ja samasta artikkelista riittäisi kyllä vielä miestenkin lukemistoksi. 

 

muoti trendit rakkaus
Kommentit (4)
  1. Tykkäisin monta kertaa jos vois!

    1. Jee, muutama lisätykkäys rekisteröity! 😉

    1. Ihanaa, kiitos! Taatusti paras linkki tässä jutussa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *