Olympialaispulinaa

Mieheni on urheilufriikki. Sain kisojen alkaessa veroviraston kuoreen kirjoitetun kisaohjelman, johon oli merkitty ne kisat, joiden aikana on suotava ehdoton kisakatsomorauha ja käyttäydyttävä kaikin puolin moitteettomasti. Kirjeen luovutusta säesti huomautus siitä, että merkittyinä ovat vain ehdottomat must-kisat. Muutkin katsotaan, jos kenenkään terveys ei ole vaarassa.

image.jpg

Ja katsottu on! Koska olen rakastanut miestäni toooooodella pitkään, tiedän jo. En viitsi yrittää mitään kommervenkkejä. Kisat ovat pyhät. Puuhaan omiani, mutta ajoittain olen istahtanut katsomaan mittelöitä.

Tämä yritys viettää yhteistä (!) laatuaikaa on herättänyt minussa mietteitä.

1) Lehdistä ja somesta opin, että Kaj Kunnasta kuuluu arvostella. Why oh why? Hän on hauska ja tunteellinen. Hän puhuu niin, että ymmärrän. ”Emma Nuutisen palmikko se tanssii! Noin, sieltä kainalosta deodorantti sisään!!!” Jos matsin kuunteleminen naurattaa, haluan kuunnella lisää.

2) Skeleton (mahakelkkailu) on järjetön laji, jota katsoessani pelkään koko ajan laskijoiden niskan murtuvan. Maaliin tultuaan osa laskijoista viis veisaa siitä nurkasta, jossa kuuluu töröttää ja lähettää törrösuisia lentosuukkoja kotikatsomoihin. Yksi – Noelle nimeltään (ihana nimi!) – loikki katsomoon yli venäläisten ja suuteli perheenjäseniään. Hän ei tullut sieltä pois koko lähetyksen aikana. Varmaan ihana perhe!

3) Suomen paidat ovat upeet!

4) Kaisalla (joka on siis kuin perheenjäsen täällä päin Turkua…) ei ole enää maalitaulukorvakoruja. Pääsemme kuin pääsemmekin yli Kaisan mitalittomuudesta. Odotukset ovat nyt maanantain kisassa.

5) Virpi Kuitunen kommentoi kiihkotta kaikkia muita paitsi Aikkua.

Johtopäätöksenä totean, että on perhepoliittisesti järkevää, että uutisointi ja lähetykset kisoista sisältävät paljon muutakin kuin urheilua.

Nyt täytyy katsoa, kun Krista (oi, pisamia!) haastattelee Kerttua. Katsotteko te kisoja?

Näihin kuviin jne.
Piia

J.K. Tämä ei liity pedagogiikkaan millään tavalla (in case you didn´t notice). Olkoon lifestyle-postaus.

Kommentit (2)
  1. Kone temppuili pötkötekstillä, älä hämmenny 😀

  2. Hiihtoniilo,hih!:)Kiitoskommentistasijakisailoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *