32 minuuttia tossuissani

Tältä minun työmatkani näytti tänä aamuna.

Ihanalla paratiisisaarella elelevä Jemma T haastoi minut kuvaamaan/kuvailemaan työmatkani. Se oli tänä sateisena aamuna kieltämättä aika harmaa. Siksi kuvailin lähinnä pinkkejä tossujani. Haastan kaikki halukkaat mukaan! Kenellekään ei liene yllätys, kuinka utelias olen...

Kerro siis kuvin tai sanoin, minkälainen työmatkasi on: matka kahvikupin kautta työhuoneeseen, pikainen spurtti korttelin ympäri vai kolme vaihtoa eri liikennevälineillä? Kerro kommenteissa tai tee juttu omalle palstallesi  ja vinkkaa siitä minulle!

Kommentit

Vilja (Ei varmistettu)

Työmatkani tuntuu äärimmäisen tylsältä siksi että näkymät eivät ole kummoiset ja noin vartti kummassakin kulkuvälineessä estää kunnon levon aamulla tai rauhoittumisen työpäivän jälkeen.

Kotiovelta töihin kestää 40-45 minuuttia (riippuen missaako junan tai metron juuri). Ensin poljen (kiireessä) Landsberger Alleen S-bahn asemalle josta hyppään ringbahniin. Viisi asemaa myöhemmin on  luvassa vaihto Weddingissä U6:n jolla matkaan Berliinin pohjoispuolelle Alt-Tegeliin, melkein pääteasemalle. Pitkälle.

Ei haittaisi jos työmatka olisi puolet lyhyempi. Täällä kuitenkin tottuu nopeasti siihen että huonolla tuurilla tai säällä neljänkin kilometrin päähän matkustaminen saattaa kestää tunnin.

Suunnitelmissa on hakea pian joku kiva kirja työmatkoja varten. Nyt olen välillä vilaissut Pariisin matkaopasta silloin kun ei lepuuta silmiä, kuten suurin osa työmatkalaisista.

Vee (Ei varmistettu)

Työmatka on silkkaa hauskuutta kun ajelen sen uudella Jukella. Spotify sinihampaalla yhdistettynä raikaa kaiuttimista ja jos hyvin menee niin olen ajoissa, pysähtynyt ja ostanut Sisdelistä kahvin to go!

Kommentoi