Näin kuorit valkosipulin 10 sekunnissa
Eräs asia, jota en vaan osaa keittiössä: valkosipulin kuoriminen ilman hikeä, tuskaa ja kirvelyä. Puhumattakaan hajusta, joka jää käsiin päiväkausiksi. Siksipä ilahduin törmätessäni tähän Saveur-ruokalehden näppärään opetusvideoon.
http://youtu.be/0d3oc24fD-c
Sitten vaan testaamaan Fanni ja Kaneli –Tiinan Täydellistä uunikanaa. Tai Laurafreen Jumalaista valkosipulispagettia, johon ei sipuleita ei tarvitse kuoria, jos systeemi ei onnistukaan…
Ja koska vähän ihastuin noihin Savourin rillipäisiin kokkipoikiin, tässä vielä vinkit täytekakun kuorruttamiseen. Easy peasy!
http://youtu.be/xAe76TxkLYc
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.