Brit Awards, bo-hooring!

Eilen jaettiin brittiläisen musiikkiteollisuuden tärkeimmät palkinnot Brit Awardsit.  Onko vika minussa vai musateollisuudessa, kun kaikenlaiset palkintoseremoniat tuntuvat menevän vuosi vuodelta tylsemmiksi? Illassa ei ollut mitään yllättävää: Jessie J oli pukeutunut harsoon ja pikkareihin, Adele kolmekymmentä vuotta vanhemman näköiseksi tantaksi. Tylsintä oli täysin yllätyksetön voittajalista. Kaikki kunnia taitaville voittajille Adelesta Coldplay'hin ja Rihannasta Foo Fighterisiin, mutta missä olivat vau ja oho -hetket? Porukan palkintokaapit pullistelevat jo.

Asteen verran enemmän innostusta aiheutti se, että  parikymppinen Ed Sheeran valittiin vuoden miesartistiksi ja vuoden tulokkaaksi (ehkä myös sulokkaaksi, köh).

Sheeranin levy nimeltään +  ilmestyy maaliskuussa Suomessa, mutta se on jo kuunneltavissa Spotifyssä. Aika mainiota, monipuolista ja tuoreen kuuloista kamaa: herkkää, söpöä, poppista ja mukavasti mukana lallatettavaa.

Kuuntele tuleva sinkku You Need Me, I Don't Nee You tai alla oleva herkistelyhitti The A Team.

 

Edin ja kissan kuva täältä.

Kommentit

Anna
Ai niin!

bubub.jpg

Anna Karhubear

Uugh! Ton kanin tassut on varmaan kolmekasin kokoiset!

Anna
Ai niin!

Ehkä jopa Edin kokoset!

Vierailija (Ei varmistettu)

hyi.... Ed Sheeran, kaikkien teinityttojen idoli, jolla on joka keikalla "samat" skeittivetimet paalla, jotta katu-uskottavuus pysyisi, vaikka voin veikata etta kaulakorua myoten puvustajat ovat tarkkaan harkinneet kaiken.

Lavalle pystyia hakemaan mennessa oli poika kuitenkin vaihtanut jo puvun paalle.

Sielutonta musaa!

Anna Karhubear

Punastellen tunnustan, että muhun usein vetoaa myös samat artistit kuin teinityttöihin. Puvustajien harkittua asetteluahan starojen vetimet ovat, myös se Jessie J:N harsomekkohirvitys.

Kommentoi