Flow'n nakkitarjonta

Täällä kuuluu suihk suihk, kun vetelen alleviiaustussilla must see -bändejä Flow'n ohjelmakarttaan. Viikonloppuun on enää pari päivää!

Olen yksi niistä, joiden mielestä on ihan killerisiistii, että Flow panostaa myös ruokatarjontaan erityisellä hartaudella. Kaupunkifestarin konseptiin kuuluu tarjota musaihastusten lisäksi ruokaelämyksiä.

Ruokaa tarjoilevat Helsingin katukuvasta tutut ravintolat. Vaihtoehtoina on muun muassa sushia Umeshusta (7 palaa 10 e),  Korkeavuorenkadulta tutun herkkupaikan Four Seasonsin lasagnea (11e) ja kotimaisia tapaksia, sapaksia (3 makupalaa 10 e, muun muassa sinappinen varhaiskaalisalaatti ja luomukaritsamakkaraa tai savuhaukimureketta ja suolaheinällä maustettua tartarkastiketta – näitä ei varmaan nautita Fosters-tölkki kädessä?)

Alleviivaustussini koki äkkipysäyksen lukiessani ravintoloiden esittelyjä ja hinnastoja. Onko aika kullannut muistot, kun minusta tuntuu, että hinnat ovat pompsahtaneet aika korkeiksi viime vuosiin verrattuna. Eikö festareilta tosiaan saa oikein mitään lämmintä ruokaa alle kympillä?

Unohdetaan kympin kylmä tomaattikeitto ja 11 euron taco (joita tarjoaa Groteskin tiski). Pelastuksen tarjoaa Nakin hodarikoju, joka oli viime vuonna ruokapaikoista kevyesti paras hinta-laatusuhteeltaan ja hymyilevällä palvelullaan. Sen huomasi jonosta, joka kiemurteli hodarikiskalle – ja ehkä myös alla olevasta ahmimiskuvasta.

Nakissa on jotain ihanan itse tehtyä, huumorintajuista, luovaa, trendikästä ja sympaattista – aivan kuin Flow'ssa on ollut perusajatuksena. Neljän euron hintainen hodari (saa myös soijanakilla) on erittäin kohtuuhintainen makupala. Nyt pitäisi enää päättää, mikä kolmesta vaihtoehdosta tarttuu kouraani. Onneksi festaripäiviäkin on kolme.

Minkä sinä valitsisit?

Can U West (Cheddar-sipulikastiketta & LA honey mustard cucumbe)
Singeapore Sling (Aasialainen sienisalaatti & wasabimajoneesi)
Hercules in Love (Tiristettyä chorizoa & tomaattisalsaa)

Herkkuhetki Flow'n sunnuntaipäivänä 2010

Kommentit

Iisa

Kiitti tästä vinkistä - hodari on symppis eväs! Pitääpä koittaa päästä käsiksi soijanakkiin lauantain aikana. Can U West vetoaa ehkä eniten muhun.

Anna Karhubear

Mä taidan aloittaa Singeapore slingillä... Toi wasabimajoneesi hurmasi minut!

Luin Flow'n ruokalistoja vesi kielellä, mutta yritykseni mahduttaa festareihin mahdollisimman monta makuelämystä taitaa kaatua juuri noihin hintoihin. Ja luulenpa että kuitenkin käy taas niin, että syömisen unohtaa täysin siihen asti kunnes onkin jo niin alkoholeissa, että rehellistä rasvaa ja suolaa tarjoava Nakki vie voiton gourmetpöperöistä.

Anna Karhubear

Meidän kaveriporukka koittaa Tuuli M taklata tuon ruokafiilistelyn järkkäämällä etkoiluherkuttelut. Öhh, uskallanko myöntää, etkä etkoilla on luvassa myös hodaritarjoilu... Yöllä onneksi tuttu ja turvallinen Eerikin pippuri on kotimatkan varrella!

Anna Karhubear

Nautin Super Ear puolestasi ja lähetän ajatuksia keikoilta! Ja ymmärrän harmistuksen, Flow on itsellänikin eka festari tänä vuonna. Bongasithan Iisan Au Naturel -palstalta ohjeet, miten festareista voi nauttia kotisohvalla? :)

Kommentoi