Heli Kajo: Jos mä kuolen nuorena

Heli Kajon synnyshuolet ovat tulleet tutuiksi kaikille Iholla-sarjaa seuraaville. Ei, Heli ei ole se raskaana oleva Reino Nordinin vaimo, vaan tämä nainen yrittää synnyttää televisioruuduissamme tuskalla ja tunteella esikoistaan, joka on albumillinen kappaleita.

Levy näkee päivänvalon toukokuussa ja nyt siltä on julkaistu ensimmäinen single Jos mä kuolen nuorena. Heli on itse kuvaillut sen olevan toiveikas kappale, mutta ainakin täällä hautajaisbiisi sai suolavettä silmäkulmaan. Ja teki mieli kuunnella se heti uudelleen. Iskenee ainakin Chisun ja Jenni Vartiaisen diggailijoihin.

Kuuntele kappale ja kerro, mitä mieltä olet!

 

Kommentit

Kuulin tuon kappaleen jo viime keväänä Helin keikalla Sir Einossa, ja siitä lähtien kuunnellut youtubessa kyseistä taltiointia keikalta. Ihana kappale.

Mikäs sen mukavampaa olikaan, kun huomata Helin facebook sivulta ilmoitus kappaleen oikeasta versiosta. Levyn aion kyllä hankkia heti kun se tulee:) Sitä onkin jo monta vuotta odoteltu!

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Minulle aivan uusi tuttavuus - tykkään enemmän kuin olisin uskonut! Tykkään, tykkään.

Anna Karhubear

Kiva että kolahti neiu ja Salla! Itse olen aiemmin kuullut Heliltä vain sen Euroviisukarsinnoista tutun Annankadun kulmassa, joka tietty kiinnosti ihan nimensä puolestakin, köh.

bubble
Fiction is my thing

Kappale on kyllä ihana! Ja hyvin rakennettu. Vielä vaan en oo ihan varma iskeekö Helin ääni.. Jotenkin kaipaan lisää. Sanatkin on toki naiivit, mutta samalla suloiset ja täyttä totta.

Anna Karhubear

Onhan Helin musa tosiaan bubble supersöpöä ja tyttömäistä. Jännityksellä odotan levyä, että tuleeko liian imelä olo. Uskoisin, että Suomen markkinoille mahtuu kyllä tällainen suloinen singer-songwriter. Helistä puuttuu Jenni Vartiaisen viileys, Chisun kohtalokkuus ja Jipun vakavuus, mikä on varmaan ihan hyvä asia!

Kommentoi