Keveät kesäaskeleet, kiitos Minna Parikka (ja Olavi Uusivirta)

Täytin eilen kolmekymmentäyksi, hyvä syy ostaa itselleen jotain nättiä. Olen kauan ihaillut Minna Parikan siipikoristeltuja Edith-ballerinoja, mutta hinta on saanut minut pysymään Bulevardilla sijaitsevan myymälän ikkunan viileämmällä puolen. Onni oli puolellani, kun pääsin pelastamaan ostajalleen liian pieniksi osoittautuneen parin omakseni roimalla alennuksella.

Ensi viikolla jalkavammani on parantunut siihen vaiheeseen, että pääsen pukemaan kengät jalkaani ensimmäistä kertaa 10 viikkoon! Täydellisen istuvat ja mukavat Edithit pääsevät ensimmäisinä lautalattialta kesäkaduille. Kauniimmaltahan ne näyttävät paritettuna toisilleen, eivätkä tuollaiselle kipsimöhkölle, vai mitä?

Lennokkaita askelia on tarjolla myös Olavi Uusivirran tuoreessa Kaiken jälkeen olet kaunis -videossa.  Yksinkertaisesti kauniin ja vangitsevan videon on ohjannut Henri Nyrhinen.

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

En oo hirveesti lämmennyt Parikan designille, mutta noi on oikeasti kauniit!

-Vaikka toisessa jalassa olisikin (vielä vain hetken, jee!) kipsi.

Synttärionnittelut myöskin!

Jemina
No Sex and the City

Voi mitkä kengät! Kauniit kuin mitkä. En yleensä perusta popoista ollenkaan ja talsin aina jotkut random-skeittilenkkarit jalassa, mutta noissa kyllä varmasti kelpaisi.

Hyviä liihotteluhetkiä siis ensi viikolle! Toivottavasti saat mitä parhaat kävelykelit, olet meinaan satavarmasti sellaiset ansainnut.

Anna Karhubear

Kiitos Mindeka molemmista! Mulla rajoittava tekijä Parikka-intoiluun on ollut lähinnä se, että en osaa kävellä korkkareilla (ja suurin osa suunnittelijan kengistä on aika huikeilla koroilla), mutta tämä malli sopii meille lättäkenkäilijöillekin.

Anna Karhubear

Kiitos ihanasta viestistä Jemina! Mä oon kans syämmeltäin tennari/flipflop-tyttö, mutta välillä pitää voida vähän hienostella :)

kryp
Taskunpohja

Onnea hurmaavalla Annalle ensiaskeliin ja syntymäpäivän johdosta, ja komiat on popotkin! 

Iisa

Onnea - synttäreistä ja Parikoista! Ihanaa, että pääset viimein köpöttelemään. Kesäilmatkin on vaan odotelleet sua. 

Ja Eevan tavoin täälläkin värähti heti Mademoiselle-tutka.

Anna Karhubear

Kiitos kiitos kauniista sanoistasi Kryp!

Eeva: Hihih haa, haluaisin ajatella, että viittaat tuohon pariisilaisittain virnuilevaan naiseen, jolla on muodikkaasti ylikasvanut otsis (tai siksi, ettei se ole päässyt kampaajalle kolmeen kuukauteen), mutta puhunet petsatusta suosikkikämppiksestäni!

Iisa: Kiitos! Nyt on kyllä mukavampaa köpötellä haparoiden kuin liukkailla keleillä. Meillä on kaksi Mademoisellea jotka nipin napin molemmat sopivat uuteen kotiin, joten jos toinen etsii uutta kotia, tiedän keiltä kysyn ekana!

Iisa

Ooh, joo, jos Mademoiselle tulee myyntiin niin voit kääntyä puoleeni!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heei! Kiva bloggaus. Tsekatkaapa mun fanisivu Kevjumballe (Kevin Wu) jos tiiätte sen :) osoite: www.kevjumbaforever.blogspot.fi
Viel kerra ihana blogi!

Kommentoi