Kuuntelun arvoinen: Django Django

Perjantaibiisinä tarjoilen luureihisi lontoolaista Django Djangoa. Pari ep:tä julkaisseen bändin uusi Default-biisi poksahtelee korviin jännittävänä ja hilpeänä kuin edessä siintävä viikonloppu. Jos tykkäät kappaleesta, kannattaa tutustua bändin muuhunkin tuotantoon Spotifyssä. Albumi julkaistaan parin päivän päästä, eli nyt on loistava hetki ihastua.

Kuva täältä

Kommentit

häkkilintu

Musta Suomi on siitä mahtava maa, että täällä isommissakin tiedotusvälineissä (onhan tääkin A-lehtien palvelu) esitellään oikeasti näitä "yhtye on julkaissut 2 EP:tä ja pinnan alla kuohuu" -bändejä. Hyvä hyvä!

Mainio tämä Django Django, meni kirjanmerkkeihin ylös samantien.

Anna Karhubear

Kiitos ihan törkeen kivasta kommentista häkkilintu! Ja kiitos myös mainioista musavinkeistä omalla palstallasi, olen löytänyt monta kiinnostavaa bändiä. Pidetään huolta jatkossakin marginaalisempien vinkkailusta, kyllä!

häkkilintu

Ole hyvä vain! Ja johan ala-asteen matikan tunneilla opetettiin, että marginaaleja ei saa unohtaa ;)

Anna
Ai niin!

Hihi, tää menee kategoriaan "automainosmusiikkia". Mut nää ois kyllä Lontoossa keikalla silloin ku mäki oon kaupungissa. Samana iltana olis myös Azealia Banks (loppuunmyyty), The Drums (nähty) ja St Vincent (hmm). 
 

Anna Karhubear

Taidan kaima olla jonkun mainostoimiston kadotettu lahja löytämään jinglejä :) Aikamoinen keikkakattaus tarjolla, ton takia Lontoo onkin ihan PARAS PAIKKA. Käy katsomassa nämä (ja ota mut taskuun).

Kommentoi