Levylautaselle viikonloppuna: Parhaat bilebiisit 2011

Pelkkää valoa

Uudenvuoden illatsujen emäntä ilmoitti, että vuodenvaihteessa kuunnellaan etkojen klassikkoa Michael Jacksonin P.Y.T-biisiä. Ajattelin sujauttaa soittolistalle kuitenkin myös näitä mielestäni vuoden 2011 parhaita bilebiisejä. Nappaa Spotify-soittovalikoimastani suosikkisi omalle bilelistallesi tai laita listani soimaan kemuissa.

Kello 19.10 Foster the People: Pumped Up Kicks

Juhlinta alkaa leppoisasti Foster the Peoplen Pumped Up Kicksin tahdissa. Biisiltä on ollut vaikea välttyä tänä vuonna, eikä ihme. Niin pirteä ja tartuttava se on. Tämän tahdissa ensimmäiset vieraat hakevat sohvapaikkojaan ja kuulumisia turistaan.

&ob=av3e

***

Kello 20.15 Adele: Rolling in the Deep (remix by Jamie XX)

Nyt saattaa ehkä tehdä mieli jo lauleskella musiikin mukana? Tämä hittibiisistä tehty remix on mielestäni jopa väkevämpi kuin alkuperäinen versio. Ujoimmat voivat hakeutua boolimaljalle hyräilemään.

http://www.youtube.com/watch?v=UjiswvTXdzA&feature=player_embedded

***

Kello 21.20 Joe Goddard feat. Valentina: Gabriel

Hot Chipistä tutun Joe Goddardin soolomateriaalin basso saanee myös sen seinäruusuimman bilettäjän leuan nyökyttämään tahdissa.

http://www.youtube.com/watch?v=1XtEFMP3-hA&feature=player_embedded#

***

Kello 22.40 Little Dragon: Ritual Union

Sensuellin biisin tahdissa voi (ainakin yrittää) tanssia seksikkäin askelin. Ja lähetellä katseita siihen suuntaan, josta toivoo saavansa sen uudenvuodensuudelman.

http://www.youtube.com/watch?v=0Yeb3q5nqWA&feature=player_embedded

***

Kello: 23.50 M83: Midnight City

Taianomainen kappale sopii loistavasti tähtisadetikkujen tuikkeeseen ja kuplivan pirskahtelevaan tunnelmaan. Vuoden paras diskobiisi!

***

+ yksi halailubiisi tarvitaan tietty heti vuoden alkuun kello 00.12. Mikäs sen parempi kuin jokaisen modernin tyttöystävän anthem:

Friends: I’m His Girl

Listasin soittolistalle myös aiemmin suosittelemiani ja biletapetiksi sopivia pirteitä biisejä: Real Estatea, St. Luciaa, Grouplovea, Rizzle Kicksiä, Jens Lekmania, Florence + The Machinea, Bombay Bicycle Clubia, Beth Dittoa, Chase & Statusta, T.E.E.D:iä... Toivottavasti tykkäät!

Mikä oli sinusta tämän vuoden paras bilebiisi?

 

 

Kommentoi