Mustaa jäätä - eli kuinka sanoin hei hei kävelemiselle

Oi tätä ironian määrää:

a) Liukastuin mustaan jäähän työmatkalla talven viimeisenä pakkasaamuna, hyvin pitävissä talvikengissä, hiekoitetulla tiellä. Talven ensimmäinen liukahdus oli kohtalokas - nilkkani murtui kolmesta kohdasta ja se piti leikata.

b) Samaan aikaan kun lysähdin asvaltille,  iPhoneni kuulokkeista soi Vuokko Hovatan Mustaa jäätä -kappale.

c) Kevään juhlapyhät lienevät minulle kohtalokkaita ylipäätään. Viime vappu meni yks kaks yllättäen sairaalassa  ja niin kului tämä pääsiäinen sairaalapyjamassa tippa kämmenselässä.

Nyt olen kotona toipumassa ja tuijotan kattoa. Jalkani tulee olemaan kipeä ja käyttökelvoton todella paljon pidempään kuin kärsivällisyyteni antaisi periksi. Otan siis mieluusti vastaan vinkkejä hyvistä kirjoista tai telkkusarjoista, joihin voisi koukuttua!

Palatakseni vielä viime tiistaihin, olin herkkistuulella ja kuuntelin Mustaa jäätä -biisiä inspiraatiomielessä, koska sanoituksiin sisältyy yksi kauneimmista runoelmista ikävästä:

Muuta en toivo jos vain saisin kuulla/unien laskoksista tutun hengityksen. Tuntea pääsi painon olkaluulla/nukkua öitten halki vieretysten.

Tuon toiveen toteutuminen onneksi auttaa tervehtymistäkin aika mukavasti.

Päivitys 29.6. 2012 Haluatko tietää, miten tässä kävi? Lue toipumisestani täältä.

Kommentit

bubble
Fiction is my thing

Ouuh, pikaista paranemista nilkalle!! Ikävätä tuollanen. :/

Hovatan lyriikkapätkä on itselleni tuntematon, mutta ai että se kiteyttää kyllä hyvin kaiken. Itse pitää vielä puolisentoista viikkoa kärvistellä ennen toiveen toteutumista. Nyyhkis.

Mitä niihin suosittelemisiin tulee, niin en tiedä löytyykö varastostani mitään, mitä et jo tietäisi. Mutta jotenkin tilanteesi vaikuttaa siltä, että pitäisi katsoa My So-Called Life läpi (jälleen kerran). Se tuntuisi ainakin itsestä täydelliseltä.

bubble
Fiction is my thing

p.s. Suosittelen myös omassa uusimmassa jutussani ollutta Times of Gracen Willing-biisiä, akustisena versiona (koska se normiversio ei ainakaan minun pirtaani iske). Myös siinä on todella kauniit sanat.

Cover me with your hands
And make me see all I am
Though I stumble
Though I stumble
Though I fall, I live for you

Anna Karhubear

Kiitti tsempistä bubble ja jaksamista ikävöintiisi! Kyllä kainalopaikka on se paras paikka. Mahtava vinkki toi My So-Called Life. Se on pitänyt katsoa uudestaan jo pitkään, mutta ei tullut mieleenkään, senhän mä katsonkin!

Hertta
Lilou's Crush

Voi ANNA! En kestä, mikä maailman huonoin tuuri! Oikein pikaista ja kivutonta toipuaikaa ja hermoille mahtavaa venymäkykyä!

Aina kun kysytään suosituksia kirjoista, ehdotan sitä yhtä ja samaa: Jonathan Safran Foerin Extremely loud and Incredibly close. ÄLÄ katso elokuvaa. Lue kirja. Englanniksi. Olen melko varma, että se tuntuu sisikunnassa saakka.

Iisa

No voihan, ei voi olla! Lokoisaa sairaslomaa, vaikkei se lekottelu silloin tietystikään kivalta tunnu kun siihen on pakko alistua. Koitahan jaksella, paljon paranemistsemppiä!

Mindeka
Ma-material Girl

Buu, pakollinen lepo on aina peestä. Toivottavasti särkylääke on tarpeeksi voimakasta, jottet joudu kärsimään kivuista!

Eikös muuten Kauniit ja Rohkeat ole julkistettu jo DVD:nä? Siinä saat viikot menemään siivillä, kun katsot sarjan alusta lähtien ja pidät tukkimiehen kirjanpitoa, kuinka monta kertaa

a) Ridge ja Brooke menee naimisiin/eroaa

b) Ridge ja Taylor menee naimisiin/eroaa

c) Stephanie käskee Brookea jättämään poikansa (Ridge) rauhaan

;)

Miksou
US Over The Pond

Jos et ole vielä katsonut Communitya, katso sitä! Todella hauska ja nokkelasti käsikirjoitettu hyvän mielen komedia. Kivoja viittauksia popkulttuuriin ja hei siinä on Chevy Chase ja kukapa ei tykkäisi Griswoldin familysta. Mitä pidemmälle sitä katsoo, sitä enemmän se lähtee ihan käsistä. Hyviä parenemisia ja malttia! 

http://www.imdb.com/title/tt1439629/

 

Jemina
No Sex and the City

Voi ei! Hurjan ikävää, ja karsean paska tuuri. :/ Tällaiset pakkolomat ovat perseestä, mutta onneksi niistä voi löytyä hyviäkin puolia, kuten vaikkapa tosiaan tuo suorastaan syntiseltä tuntuva loputon teeveesarjojen vahtaaminen. Toivottavasti kykenet kaikesta huolimatta nauttimaan moisesta.

Nyt ryhdynkin heti pohtimaan, että mitäs sarjoja voisin suositella... Jotenkin vähän vaivaannuttavalta ja epämukavalta tuntuvaa vaan silti hauskaa huumoria: It's Always Sunny in Philadelphia. Brittiläinen Misfits vaikuttaa ihan kiinnostavalta, joskaan en ole vielä itse ehtinyt alkua pidemmälle, joten paljon enempää en osaa siitä sanoa. Ja tottakai ruokalistalle tulee kuulua paljon semi-surkeita romanttisia komedioita!

Paljon lämpimiä ajatuksia täältä kaukaa, ja pikaista paranemista!

Julia Thurén
Toimitus

Anna bear, ootko sä kattellu jo ne Mad Menit? Voisin tuoda niitä sulle..

Ihanaa, kun oot niin super positiivinen ja iloinen ihminen, joten yksi jalka ei sua saa murskattua.

(Toisin kuin mulle kävi, kun häntäluu meni poikki: olin jo viikon jälkeen sillee, että ELÄMÄ EI KOSKAAN TUU OLEMAAN SAMANLAISTA. Ja eihän se tullutkaan, nyt on häntäluu luutunut outoon asentoon, ja se tarkoittaa sitä, että I'M SPECIAL!) Okei, nyt pitää ehkä siirtyä Facebook-chatin puolelle, jos tää avautuminen jatkuu...

Anna Karhubear

Tanssahtelisin ilosta jos voisin, olipa nimittäin ihanaa lukea kommenttejanne, kun heräsin aika tuskaisan ja valvotun yön jälkeen. (Toisin sanoen: Jos pystytte nukkumaan vapaasti kyljellänne/mahallanne/molemmat jalat patjalla eikä toinen kohti kattoa, nauttikaa siitä!)

Kiitos ihan hurjasti tsempistä ja hyvistä vinkeistä kaikille! Uskokaa tai älkää, kaikki vinkkaamanne on lukematta ja katsomatta - paitsi noi kaunarit, heh, joten eiköhän tässä tekemistä löydy :)

sanumaria

Jos alkaa sarjat ottaa päähän niin surffaile documentaryheaven.comiin :)

Myy
Shake it out

Kääk, miten huonoa tuuria sulla! Onneksi kuitenkaan ei käynyt pahemmin ja eiköhän siitä positiivisella asenteella selvitä :)

Get well soon!

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Huh, au, au! Muistelin juuri aiemmin tänään sitä aikaa, kun itse poikkasin sääriluuni poikki vuosikymmen sitten - jalkani lantiosta varpaisiin saakka oli kipsattuna useamman kuukauden ajan. Miten pitkää paranemisaikaa sulle on odotettavissa? Toivottavasti saat kunnon mömmöt, että yöt muuttuvat tuskattomammiksi!

Anna Karhubear

Kiitos paranemistoivotuksista kaikki! Pitääkin sanumaria tsekata tuo saitti, uus tuttavuus.

Toipilaana menee luultavasti kesäkuulle, tavoitteena olkoon, että Pulpin keikalla Ruississa jo tanssitaan (ees vähän)!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.