Romanttisia kappaleita häätanssiksi osa 2: Uudet tuttavuudet

Muiskis Mrs. Hince! Kate Moss ja Jamie Hince hääpääivänään viime kesänä.

Kirsikkapuut kukkivat, illat lämpenevät ja muuta romanttista höpinää tähän väliin. Aloitin hääbiisien vinkkailun tässä jutussa, kun kerroin suosikkejani klassikkobiiseistä.

Jos nykymusiikki on teidän juttunne, voi hääkappaleena hyvin soittaa tuoreempaakin musiikkia. Nyt esittelen muutamia tänä vuonna julkaistuja kappaleita, jotka sopivat mainiosti romanttiseen huojuntaan. Olen kirjoitellut kaikista artisteista kevään aikana palstallani (lue lisää linkkien takaa).

Kuten kirjoitin aiemmin: vaikka hääpäivä ei siintäisikään tulevaisuudessa, nämä sopivat myös muille romantikoille. Kliketiklik, miten olisi yllätys kultasi sähköpostiin kesken työpäivän?

Tsekkaa myös: Klassikot vuosien takaa

Sensuelli

Rhye – Open

Rytmikäs

Michael Kiwanuka – Now I'm seeing

 

Tyylikäs

High Highs – Flowers Bloom

Kolahtaako näistä jokin tai tuleeko mieleesi joku muu tänä vuonna julkaistu helmi, joka saa sukat pyörimään jaloissasi?

Kuva: Kate Moss ja Jamie  Hince

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Stellan Häävalssi on myös ihana, melkeinpä moderni klassikko morsiusparin häätanssina!

Anna Karhubear

Totta puhut Vierailija, siinä on kaunis ja herkkä kappale. (Tässä linkki biisiin kiinnostuneille.) Ajattelin listata vielä erikseen kotimaisia kappaleita, Häävalssi kuuluu ehdottomasti siihen kokonaisuuteen!

Vierailija (Ei varmistettu)

meillä oli häätanssina Annika Eklundin biisi sinussa on jotain.

Krisu (Ei varmistettu)

Viime vuonna julkaistu varmaan kelpaa vielä uudeksi tuttavuudeksi? Samae Koskisen Hän jolla on kaikki. http://www.youtube.com/watch?v=f22Tc_z8ffA

Anna Karhubear

Kiitos biisivinkeistä! Tuota Eklundin kappaletta en ollutkaan kuullut, piti heti kuunnella. Teillä oli Vierailija varmasti ollut tuntedentäyteinen tanssi!

Krisu, voih, tuohan se on ihanista ihanin rakkauskappale! Hyvä maku sulla :)

Thufia
Hunting Acousmêtre

Paramoren Only Exception on sopivasti tahtilajiltaan 3/4 ja esittää ihanan emoilevan käsityksen rakkaudesta. Toimii myös akkariversiona, jos ei ole koko bändiä. Itsehän voisin mennä melkeen Hayleyn kanssa naimisiin, kun se vetää tuon vaikean C-osankin niin hyvin! 

Anna Karhubear

Thufia, pakko myöntää että kyllä tämä sunkin biisi sai aikaan meikä-romantikossa awww-huokailuja! Ja menisin Jeremyn silmälasien kanssa naimisiin ihan milloin vaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.