Sipsiraati arvioi: Uudet luomusipsit

Perjantaina Lilyn toimitukseen saapui lähetys, joka liikutti enemmän kuin kaunein kukkapuska ja sai aikaan hilpeämmät kiljahdukset kuin Pulpin päätyminen Ruisrockin lavalle. Postihuoneessa odotti jättikassillinen luomusipsejä. Kassissa oli kirje:

”Hyvät Anna ja Jenna. Tiedämme, että rakastatte sipsejä. Se ei oikeastaan voi olla epäselvää kenellekään. Me taas rakastamme varauksetta kaikkia, jotka rakastavat sipsejä. Siksi lähetimme teille nämä luomulastut. Anneli ja muut chipsterläiset. P.S. Annattehan Katinkin maistaa!”

No nyt valitettavasti kävi näin, että Kati on kokouksessa ja me emme Jennan kanssa enää malttaneet pitää näppejämme erossa suolaisista herkuista. Pitihän tätä takatalvea jotenkin sulostuttaa!

Lily on palvelujournalismin asialla, joten esimaistelimme teille nämä huhtikuussa kauppoihin saapuvat herkut. Hartaan rouskutuksen säestämänä vertailimme sipsejä kuin laadukkaimpia viinejä.

Chipsters Luomu Lastuja on neljää erilaista makua ja ne kaikki on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä juureksista, keitetty luomuauringonkukkaöljyssä ja maustettu luomumaustein.

Chipsters Luomu Lastu Merisuola -lastut on maustettu merisuolalla.

Annan ja Jennan arvio: ”Hienostunut perussipsi, ihan niinku brittiläiset herkut, Kettle Chipsit! Lisää näitä!”

Chipsters Luomu Lastu Juures on tehty perunasta, palsternakasta ja punajuuresta. Lastut on maustettu merisuolalla.

Annan ja Jennan arvio: ”Aika jännä. Maistuu vähemmän suolaiselta. Toi punajuuri on omituisen makea, vaaleat maistuvat perussipsiltä. No joo, nää sopisivat illanviettoon jos haluaa tehdä vaikutuksen ja olla vähän erilainen. Sopivan pieni pussi (puolet pienempi, 75g) makuunsa nähden. Oliks vielä niitä merisuolasipsejä?”

Chipsters Luomu Lastu ChiliGrilli -lastut on maustettu suolalla ja luomumausteilla, mm. valkosipulilla, paprikalla chilillä ja korianterilla.

Annan ja Jennan arvio: ”Tosi tymäkkä maku! Nää maistuu ihan grilliranskalaisilta. Hyvä hillityn herkuttelun sipsi, ei voi ottaa montaa. Tuli jano.”

Chipsters Luomu Lastu Kermaviili & Sipuli -lastut on maustettu suolalla ja luomumausteilla, mm. sipulilla, persiljalla ja valkosipulilla.

Annan ja Jennan arvio: ”Ihana! Tosi raikas maku. Täydellinen mökki-illan sipsi!”

Ainoan miinuksen annamme meidän makuumme tyylittömistä pusseista (joiden tekstit tosin olivat symppikset!) Kasvot pusseissa olivat riemukkaat, mutta vähän luotaantyöntävät. Hillitymmän grafiikan ystävinä pusseihin ei todellakaan tulisi kaupassa tartuttua, mutta jatkossa kyllä.

Nuolemme Jennan kanssa suolaa suupielistämme ja mietimme herkkinä, kuinka yksi tavoite on taas saavutettu: joku on pannut merkille sipsirakkautemme ja halunnut ilahduttaa päiväämme.

Siitä liikuttuneena lupaan ilahduttaa osaltani tänään niin monen ystävän päivää kuin vain ehdin - ja haastan sinut mukaan.

Lilyn sipsiesimaistajat suosittelevat!

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Mä en ees pystynyt lukemaan loppuun, kun olen NIIIIIN kade. Jos niitä jäi, niin säästäkää ens viikolle edes yksi lastu, kun tuun käymään :D

Anna Karhubear

Rouskis! :) Salakuljetan sulle säästöön lastuja, tällä sipsihirmujen toimituksessa kukaan naksu ei ole turvassa!

Onko mitään niin hyvää niin kuin sipsit? Miksi ne ovat epäterveellisiä? Söisin niitä joka päivä jos voisin.

Anna Karhubear

Sanopa muuta Ullalaa. Aika huolestuneina Jennan kanssa tosin huomattiin, että tuon sipsiaamupalan jälkeen ei ole ollut nälkä vielä koko päivänä. Ehkä luomusipsit ovatkin se ihmiselle suotuisin ravinto ;)

nansk

Nnnnnnami. Yksi sipsinrakastaja täällä lisää myös. Noita täytyy kokeilla - aika pikkuisia pusseja tosin, toivottavasti hinta-laatusuhde on kohdillaan!

Anna Karhubear

Mums, nansk! Ainoastaan tuo juureslastupussi on pikkuinen, kaikki muut olivat 150 g herkkusäkkejä.

kolmas

Oikeesti nam. Ette tiedäkkään kuinka kateellinen olen teille just nyt.

Sipsejä ei tule syötyä oikeastaan kuin kekkereissä, kotiin ostamme ehkä kerran puolessa vuodessa.
Viime viikolla kohtasin Taffelin Bravo (Sourcream & sweet chili) sipsit ja siitä la-illasta lähtien ne ovat pyörineet mielessäni..ihme himo, varsinkin tämän tekstin luettuani :)

Kommentoi