Tyynyhullu tunnustaa

1. Nillä jokaisella on oma, tietty paikkansa sängyllä tai sohvalla.

2. Ne eivät ole vain esineitä. Niihin jokaiseen liittyy tarina ja muisto.

3. Päivätyynyillä ei nukuta, vaan ne siirretään syrjään kuolaonnettomuuksien varalta. Päiväunet ovat poikkeus, jonka sallin itselleni pitkin hampain, kun vaivun tiedottomuuteen.

4. Tyyny on turvaostos, pehmeä, mukava ja kaunis ja hauskoja palleroita löytää hyvin alennusmyynneistä. Olen pelastanut kaikki tyynyni alelaareista.

5. Niitä ei voi olla liikaa. Tai ilmeisesti nyt niitä on tarpeeksi. Mutta kai suuremmasta kodista saa haaveilla tyynyjen takia?

Maatuskatyyny: Sanna Hopiavuori, muut Marimekko. Ylemmän kuvan tyynyt: Marimekko.

Ja joulupukki, jos olet nyt linjoilla, olet varmaan samaa mieltä, että kokoelmani täydentäisi tällainen Klaus Haapaniemen tyyny?

Millaisia tyynyaarteita sinulla on kodissasi?

Kommentit

Always / Never

Ihania nuo Marimekon tyynyt! Mua ärsyttää, kun kaupoissa myydään yhä vähemmän pelkkiä yksittäisiä tyynyliinoja ja enemmän kokonaisia tyynyjä. En halua ostaa ainoatakaan tyynyä lisää, mutta niitten olemassaolevien kuoseja ois kiva vaihdella enemmän. :P

Tästä postauksesta tuli muuten ensimmäisenä mieleen tämä Paritellen-sarjan kohtaus.. :D

Netta-Natalia

Yks tyynyhullu ilmottautuu. Meidän tyynyt on pääasiassa mustia tai valkoisia tai musta-valkoisia. Muutama harmaa ja värillinen poikkeuskin löytyy kaapista. Mun tyynyissä pitää olla untuvatäyte, ihan vain siitä syystä, että ne on helppo pöyhiä muhkeaksi uudelleen ja uudelleen. Voiski olla aika hankkia uusia tyynyjä/päällisiä, kun nykyset on jo palvelleet niin kauan. Ja siitä tulikin mieleen, että ootko käyny kattomassa envelopin sivuja. Siellä hullaantuu.

Anna Karhubear

Krhm helina, tuntuu kovin tutulta tuo Paritellen-sarjan tilanne :) Loistava sarja muuten! Ja kiitos kehuista, kerron ne tyynyille, kun illalla pöyhin niitä jälleen hellästi...

Anna Karhubear

Voih Ne-Na, nythän riemu repesi saittivinkistäsi, i-ha-nia tuotteita! Pitäisi saada ilmeisesti erillinen sohvahuone, johon voisi sitten keräillä tyynyjä. Milloinkas se lottopotti arvottiinkaan...?

päivikki (Ei varmistettu)

Maatuskatyyny on söötti! Jostain syystä maatuskat iskevät aina, jopa puisina kirjahyllyssä, vaikka karsastan yleensä koriste-esineitä.

Anna Karhubear

päivikki: Maatuskoissa on tosiaan sitä jotakin. Kirjahyllyssäni asustelee pari puista neitoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.