Vähän liian söpö vuoden 2011 lopetus

Pelkkää valoa

&feature=player_embedded

Söpöys overload! Hattaraa! Siirappia! Pupusia ja kisuja! Suukkoja! Haleja! Örp.

500 Days of Summer -leffan päätähdet Zooey Deschanel ja Joseph Gordon-Levitt ovat  erikseenkin kaksi Hollywoodin suloisimman oloista näyttelijää, mutta yhdessä yllä olevalla videolla lähes liian imeliä.  (Ja miksi, miksi suosikkipariskuntani eli Zooey ja miehensä, Death Cab for Cutien Ben erosivat marraskuussa! Eivät kai sentään Josephin takia?)

Molemmat ovat nyt ajankohtaisia tähtiä. Zooey julkaisi joulun alla M. Wardin kanssa A Very She & Him Christmas -joululevyn (joka on tietty söpö). Lisäksi hän näyttelee jenkeissä suosiota saavuttaneessa, omasta mielestäni melko keskinkertaisessa komediasarjassa Kolme miestä ja tyttö (The New Girl). Zooeyn hahmo on... arvasitte oikein, höntti ja söpö tyttö. Sarja alkaa Subilla helmikuussa.

Joseph puolestaan nähdään tänään ensi-iltansa saavassa 50/50-leffassa. Elokuva kertoo syöpään sairastuvasta nuoresta Adamista, hänen hoidoistaan ja lähipiirinsä suhtautumisesta asiaan. Elokuva on komediallinen, mutta ei kovin kepeä. Syöpähoitojen rajuutta ei kaunistella. Adam saa huomata, että oma elämä menee pauselle ja päivät etenevät sairauden ehdoilla. Hei hei työ ja tyttöystävä! Parasta leffassa on Seth Rogenin esittämä paras kaveri, joka pysyy Adamin tukena, vaikka onkin kaikesta vähän pihalla. Elokuva ei ollut mielestäni niin  syvällinen tai oivaltava kuin odotin sen olevan, mutta suosittelen sen katsomista silti. Vakavien asioiden käsittelemistä lämpimän huumorin keinoin, naurun ja kyynelten läpi on enemmän kuin suotavaa. Ja ne Josephin hymykuopat, niin överisöpöä!

Adam:" That's what everybody's been saying: You'll feel better and don't worry and this is all fine and it's not."

Terapeutti Katherine: "You can't change your situation. The only thing that you can change is how you choose to deal with it."

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Let's hope it's a good one. Without any fear.

Kommentit

sartsa (Ei varmistettu)

oioi oliko toi ihan uus! :) ihana.
Oon kattellu tuota zooeyn sarjaa netistä, vaikka se ei hirveen erikoinen ohjelma olekaan. Tuo Josephin leffa taas oli ihan mahtava, Anna Kendrick oli ihan supersuloinen siinä kans :)

bubble
Fiction is my thing

Mä kattelin tota kans aamusta ja ajastin jo huomiseksi blogiin postauksen tästä ja muista aiheista - ja vieläpä lähes samoin sanoin. :D Vaikkei tää musta varsinaisesti liian imelä olekaan. Tai ainakin voin antaa Joelle sen anteeksi. Zooeysta en tiedä.

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Sartsa: Jotain koukuttavaa siinä sarjassa on, eikös? Mulla on varmasti ikuinen kateus Zooeyn pehkosta. Miten jollain voi aina olla hyvä hiuspäivä! Anna Kendrick oli mun mielestä kanssa ihanan neuroottinen tuossa elokuvassa, se voisi liittyä kaksikon seuraavalle videolle mukaan :)

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

bubble: Oikeastiko? Haha, hauska sattuma! Odottelen sun postaustasi siis huomenna :) Välillä sitä tarvitsee jotain imelää kaiken itkuvirsimusan keskelle, näin on!

bubble
Fiction is my thing

Imelyys peittää elämän karvauden kyllä kivasti aina välillä.

Ajastin jutun Alice&Juneen, mutta tänne Lilyn puolelle kehittelen huomenna sitten jotain muuta musaa. ;)

Kommentoi