Ensimmäinen päivä Jejun saarella

Jejun saari on tulivuoriperäistä ja maisemat on sen mukaiset. Täällä sijaitsee myös koko Etelä-Korean korkein vuori.

Jejulle saavuttaessa olikin tiedossa pitkä päivä koska kello oli tosiaan 6 aamulla ja hotellin sai 15 alkaen. Kaikki paikat aukeaa 9-10 aikaan niin siinä sai hetken ajella ja kierrellä.

Käytiin ostamassa aamupalaa leipomosta ja sitten yhdelle rannalle se syömään. Siellä pojat pääsi myös leikkimään ja hetkeksi pois autosta. Löydettiin meduusa ja jonkinlaisia merietanoita hiekalta.

Käytiin vierailulla Manjanggul luolassa joka on laavan aikaan saama. Hauska kokemus ja oli pimeämpää kuin ajattelin. Poikia ei kyllä jännittänyt yhtään mutta siellä oli hieman epätasaista ja märkää kävellä niin mulla oli Matsku kantorinkassa ja Maxilla Timpa olkapaillä.

Täältä matka jatkui lastenleikkipaikkaan. Nähtiin tämä paikka luolalle ajaessa ja ajateltiin että on kiva että lapset pääsee leikkimään. Tarkoitus oli mennä kävelemään puutarhan labyrintin läpi siellä mutta annettiin poikien vapaasti leikkiä leikkialueella.

Lounaan jälkeen oli päiväuni aika joka hoitui taas autossa nukkuen. Pojat meinasi vaan nukkua hieman turhan pitkään ja meillä oli vielä suunnitelmissa tehdä retki Seongsan ilchulbongille joka vaatisi hieman rappujen kiipeämistä. Perille päästyä tämä reitti oli kuitenkin jostain syystä suljettu ja se jäi hieman harmittamaan.

Sitten oli vihdoin aika ajaa hotellille mutta matka kestikin hieman pidempään kun oltiin ajateltu. Pientä ruuhkaa ja pysähdyttiin jokaisissa punaisissa valoissa. Hieman alkoi takapenkki väsyä autossa istumiseen mutta todella reippaasti jaksoivat loppuun asti.

Kyllä uni maistui koko perheelle tämän päivän jälkeen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *