Halloween juhlat koululla

Koulussa juhlittiin halloweenia perjantaina ennen koulun loman alkua. Lapset saivat pukeutua jos halusivat ja mukaan sai viedä terveellistä välipalaa. Koulupäivä oli normaalia lyheympi ja loppui lounaan jälkeen 12:30. Koulun tiloja oltiin koristeltu teeman mukaan ja viime viikonloppuna saatiin kotiin valkoinen naamio minkä sai koristella ja palauttaa koululle esittelyyn. Sieltä muutamat sitten saivat jonkun palkinnon.

Meillä ei kotona ole mitään naamiaisasuja eikä Timpa ole osoittanut vielä mitään kiinnostusta mihinkään supersankariin tai hahmoon. Katselin kaupasta nopeasti mitä olisi tarjolla mutta ei ollut mitään semmoista mistä ajattelin Timpan tykkäävän. Kyselin myös hänen mielipidettä mutta ei osannut sanoa mistä tykkää joten päätin ettei hankita mitään asua.

Perjantai aamuna kuunneltiin yhtä dinosauruslaulua ja mulle tuli fiilis, että onhan Timpalla nyt oltava jotain siellä koulussa. Mitä jos kaikilla muilla on asu ja hänelle ei ole mitään? Äkkiä paperia ja sakset esiin ja dinosauruspäähinettä tekemään. Ensin Timpa ilmoitti että ei kiitos mutta pikkuhiljaa lämpeni ajatukselle. Lopulta meni innoissan se päässä kouluun. Lisäsin vielä vihreän paidan ja meillä oli yksi maski missä on dinoja.

Onneksi on vielä pieni poika eikä osaa verrata hienoja asuja ja äidin tekemää päähinettä keskenään. Ja onneksi keksin jotain koska kaikki ne lapset ketkä me kouluun mennessä nähtiin olivat jotenkin pukeutuneet.

Koulussa lapset olivat käyneet opettajien kanssa karkki vai kepponen kierroksella (koulun sisällä). Lapset olivat saaneet pari pientä karkkipussia. Mä olin jo aiemmin koululla sanonut että ei karkkia meille kun me ei olla Timpalle karkkia kotonakaan annettu. Hienosti opettaja oli ottanut karkit talteen ja antanut torven leikittäväksi tilalle. Eikä niiden karkkien perään koskaan kysellyt.

Täällä on nyt siis lomaviikko. Meillä ei ole mitään suunnitelmia ja mennään fiiliksen mukaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *