Muju

Muju oli meidän pitkän viikonlopun kohde tällä kertaa ja majoituttiin ”loma-asunnolla. Samanlaisia oli monta vierekkäin ja tien toisella puolella toisen omistajan asunnot. Ihan kuin rivitaloja Suomessa. Autolla 10 minuuttia ja oltiin laskettelukeskuksella.

Meille sattui todella lämmin sää ja kaikki ylimääräinen lumi oli sulanut pois. Vain rinteissä oli lunta mikä siis hyvä niille ketkä laskettelee. Meillä kun oli toiveena päästä pulkkamäkeen ja että lapset pääsisi leikkimään lumella niin se ei oikein onnistunut. Myöhemmin löydettiin metsäreitiltä pikkasen lunta.

Käytiin hissillä korkealla vuorella ja sieltä olisi sitten voinut kiivetä vielä korkeammalle mutta mäki oli jäässä ja kaikki näyttivät vuokraavan piikit kenkiin. Mä en halunnut edes yrittää sitä koska en luottanut itseeni Matskun ollessa kantorinkassa. Jotkut jutut ei vaan onnistu kahden pienen kanssa ja se pitää hyväksyä. On varmasti myös perheitä ketkä tekee huimia juttuja mutta pitää tietää omat rajat.

Oltiin paljon metsässä koska siellä pojat sai vapaasti leikkiä. Käytiin joka päivä sitten siellä leikkimässä ja hieman majaakin rakennettiin.

 

Todella erilainen fiilis tällä kertaa ja tämä paikka olisi kaivannu kunnolla lunta ympärille.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *