Back again

1433611378759.jpg

1433611451038.jpg

1433612253757.jpg

Hello there!

Täällä taas ollaan liki vuoden tauon jälkeen! Huh! Ensimmäinen vuoteni sairaanhoitajana on ollut melkoisen rankka, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tästä syystä päätinkin jättää kirjoittamisen kokonaan ja keskittyä työssä jaksamiseen sekä vapaa-ajalla liikunnan harrastamiseen (joka sekin kyllä on ollut hyvin satunnaista). Hetkeäkään ei vaihtaisi, vaikka tilanteet ovat olleet ajoittain hyvin haastaviakin.

Ja se niistä töistä. Onhan nyt kuitenkin viikonloppu 🙂

Menneessä vuodessa merkittävintä on kuitenkin eräät kaksi hetkeä, jolloin toisena minusta tuli täti ensimmäisen kerran ja toisena asunnonomistaja T:n kanssa ♡♡ Rakas veljenpoikani on nyt noin 2,5kk ikäinen ja sai pari viikkoa sitten nimen. He kävivät tänään päivällä kylässä ja vaatteeni tuoksuvat vieläkin ihan vauvalta!!! 

Jatkossa nää päivitykset tulee olemaan kuvapainoitteisempia kuin aiemmin, koska suurin syy siihen miksi edes jatkan, on se, että haluan jonkinlaisen julkaisupaikan ottamilleni kuville. Instagram on jo ahkerassa käytössä, mutta se on enemmänkin sillei kuva/päivä periaatteella. Kamerakin vaihtui tuossa keväällä ja sen wifi-ominaisuuden ansiosta tämäkin on nyt helpompaa! 

Katsellaan hiljalleen, millaiseksi tämä tästä muodostuu!

Mukavaa lauantai-iltaa! 

♡Pia

Kommentit (2)
  1. onpa kiva huomata että oot palannu tänne 🙂

    1. Hihii! Oli kyllä mukavaa kirjoittaa pitkästä aikaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *