comeback

wp_20140422_018.jpg

Hupsis. En tosiaan suunnitellut pitäväni tällaista kolmen kuukauden taukoa. Helmikuussa to do-listallani oli jäljellä vielä lähes parikymmentä kohtaa ja tehtävää, joten tästä syystä hiljaista on ollut. Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen; oppari on palautettu ja arvioitu (4 oujeah!!), kuusi viikkoa kuljettu päivittäin Hämeenlinnaan kaikkien aikojen viimeiseen harjoitteluun, tentit suoritettu hyväksytysti ja viimeinenkin tehtävä palautettu juuri äsken opettajalle. Viimeisiä arviointeja siis odotellaan ja sitten alkaa tämä 3,5 vuoden AMK-uurastus olla paketissa. Ehkä sitä kohta uskaltaa jo alkaa suunnittelemaan jonkinmoisia kekkereitä.

Koulun lisäksi tämä kolme kuukautta on kulunut aika pitkälti kuntosalilla ja nyt viime aikoina myös lenkkipoluilla. Otin nettitreeniltä kolmen kuukauden jalkoihin ja takamukseen keskittyvän treeniohjelman ja siitä on nyt vielä noin 2,5 vkoa jäljellä. Ohjelmat ovat vaihtuneet viikoittain ja liikkeet olleet monipuolisia ja vaihtelevia. Kesän lähestyessä olen taas myös innostunut juoksemisesta ja sainpa kehiteltyä hyvän 5km mittaisen lenkinkin lähialueelle ja tarkoituksena olisi saada kesän aikana pingottua se reilusti alle 30min. Tällä hetkellä jäädään vielä parin minuutin päähän puolesta tunnista.

Mutta mikä parasta, kesä on kohta täällä ja kahden koulupäivän jälkeen vietetäänkin vähän lomaa ennen kuin kesäduunit alkaa. Tää tauko teki kyl ihan hyvää, koska into kirjoitella kasvoi salaa sillä välin. So guys, i’m back again!

♥Pia 

Kommentit (2)
  1. jes, onneks oot takas – on täällä odotettu ja käyty välillä katsomassa joko ois päivitetty uutta!

    1. jeij, ihana kuulla! :)) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *