Night shift thoughts

kuva.jpg

Oon monesti miettiny sitä, mitä monissa we<3it/instagram-kuvissakin on tullut vastaan, että minkä takia naisten täytyy olla niin kateellisia toisilleen kaikesta mahdollisesta ja kilpailla joka asiassa paremmuudesta. Eiks olis paljon järkevämpää kuluttaa sekin energia johonkin rakentavampaan, kuten kehuihin, jotka kuitenkin jossain vaiheessa ”maksaa itsensä takaisin”. Jos tutulla on kivat uudet kengät niin mikset kertoisi sitä hänelle.

Kaikkein kamalin ja pahin esimerkki tästä löytyy yökerhoista. Joko musta on tullut vanha tai sitten nykyään mimmit on yhä itsekkäämpiä ja ylimielisempiä yöelämässä?!? Hyvä ettet turpaas saa, jos vahingossa ihmistungoksen keskellä satut hipaisemaan. Eiks sinne oo tultu pitämään hauskaa, eikä arvostelemaan muita vai oonko ymmärtäny jotain väärin? Mun itsetuntoani ei paljoa hetkauta, jos joku likka kattoo nenänvarttaan pitkin (helppoahan se on sellaisilla jättiläiskoroilla katsoa ihmisiä alaspäin, mutta hei opetelkaa edes vähän kävelemään niillä ennen kuin lähdette arvostelemaan muita :—-) ).

Mulla on korvat eritasolla ja siks mun aurinkolasit on aina vähän vinossa. Lisäks mulla on ruokavamma nimeltä keliakia ja myös hyvin herkkä vatsa, joka saattaa mennä ympäri ämpäri koska vaan sitä huvittaa. Mä en millään tavalla koe olevani täydellinen, mutta siinähän se pointtikin on. Kukaan meistä ei ole. Mulla on hyvä olla itseni kanssa ja se riittää. Ensi kerralla kun näät jollain jotain mielestäsi kehumisen arvoista, avaa suusi ja sano se ääneen. Ei maailma siitä ainakaan huonommaksi muutu 😉

Näihin tunnelmiin eli pöhköihin mietintöihini on hyvä päättää yövuorot ja käydä hetkeksi nukkumaan ennen mukavia lauantaijuttuja, kuten ystävän synttäreitä ja rannalla loikoilua. Hyvää yötä!

♪♫ Hyvän mielen musiikkia ♪♫

♥Pia

Kommentit (1)
  1. ”Hyvä ettet turpaas saa, jos vahingossa ihmistungoksen keskellä satut hipaisemaan. ” Niin totta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *