Pitkä viikonloppu

Nyt on kuulkaa kuvat ja niiden kokoasetukset ihan päin honkia, mutta älkääpä välittäkö 8)

Koska viime vuonna todettiin Ilveksen iloiset itsenäisyysjuhlat hyväksi, päätettiin suunnata sinne tänäkin vuonna. Tällä kertaa kuitenkin ajateltiin säästää itsemme mahdollisilta tukkakriiseiltä ja käytiin kampaajalla teetättämässä kampaukset. Juhlat itsessään meni varsin mukavasti, mitä nyt Cheekin keikalla oli hieman yli-innokkaita bailaajia, joihin pikkasen tais meilläkin jatkuvan tuupinnan jälkeen kilahtaa hermo. Toinen miinus iltaan oli se, että alko hivenen jossain kohtia pänniä ihmisten lukutaidottomuus. Mikäli lipussa sekä netissä joka puolella lukee pukukoodina: tumma puku, iltapuku, niin eikö silloin kuulu pukeutua annetun koodin mukaan. Eiii, kun siellä jengi on farkuissa, t-paidoissa ja jossain just vesirajan peittävissä minareissa. Huoh.

kollaasi2

kollaasi1

kollaasi3

Prinsessapäivän jälkeen vietettiin ei-niin-hohdokasta krapulapäivää. Hyi. Elämäni kamalin sellainen =DD Onneks kuitenkin selvisin porukoille itsenäisyyspäivän illalliselle. Oli kiva taas olla koko perhe koolla!

InstagramCapture_4790b2b3-4936-4096-81b1-035127e707d6_jpg

Eilen nähtiin T:n kanssa erästä ystäväämme elokuvan merkeissä ja kyllä mä alkuunsa mietin, että toimiiko yhdistelmä minä & thor??? Hyvä leffa se kuitenkin oli! Plevnassa näytti olevan myös uudet 3D-lasit, jotka pysyi jopa tällä puikulapäällä ylhäällä!

WP_20131208_041

kollaasi4

Tänään käytiin kyläilemässä ja sillä reissulla tulikin tehtyä jotain aivan uutta! Kuten kuvistakin näkyy, pääsin humman selkään. Tytöt talutti ja mä heiluttelin kuninkaallisesti päältä =DD Onpahan tullut nyt tuokin koettua! 

Huomenna kohti vuoden viimeistä koulupäivää ja käsikirjoitusseminaaria. Sitten odottaa kauan kaivattu joululoma..Noot. Opparin parissa tullaan viettämään monta iloista tuntia ennen joulunpyhiä. Tai sit me Niinan kanssa päädytään taas kirpparikierrokselle tai Ideaparkiin..mitä näitä nyt on =D

Lämpöistä, jo toisen adventtisunnuntain iltaa

♥Pia 

Kommentit (2)
  1. Voi kiitoksia! 🙂

  2. ompa ihania kuvia :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *