WHY I BLOG?

Jag bestämde mig för att börja en inredningsblogg idag. Här är den nu.

Jag har bloggat tidigare, i många år. Hade en ganska populär blogg som tangera familjen/barnen och livet i allmänhet. En vardagsblogg kan man kalla den. Nu är den eran förbi, eller har varit det länge egentligen och det är dags att börja något nytt. Mitt modersmål är svenska och kommer därför att skriva på svenska, det känns mest naturligt och är lättast så.

Jag är till utbilningen ekonomie magister från Svenska handelshögskolan i Helsingfors (marknadsföring som huvudämne) och kommer denna vecka att börja förverkliga en långvarig dröm då jag börjar studera inredning vid Helsinki Design School. Är så fylld av iver att få lära mig nytt och studera igen. På ett helt annat sätt än tidigare. Detta är något jag verkligen brinner för. Älskar vackra detaljer och vackra hem, riktigt så mycket att mitt hjärta slår ett extra slag då jag ser något vackert.

Min stil är både traditionell, gammaldags och modern på samma gång. Tycker det blir vackert och personligt då man blandar gammalt med nytt och dyrt med billigare. I vårt hem finns allt från gamla möbler från 1700-talet till Artek och H&M Home och Ellos Home. Jag köper även mycket second hand och målar/rustar upp gamla möbler. Kan tillbringa timmar genom att söka inspiration på Pinterest.

07bb01aacdf7083b811fc00727f99016.jpg

Detta är i korthet vad denna blogg kommer att handla om, kanske jag någon dag ännu vågar visa mitt ansikte också…

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *