Alku

Olen 20-vuotias nainen Pirkanmaalta. Juureni ovat Lapissa. Olen pian lopettamassa työpaikassani, jossa viihdyin yli vuoden. Keväällä keskityn toiseen työhöni, lasten hoitamiseen. Tavoitteena olisi ensi syksynä astella kouluun. Pääsykoeurakka on siis alkanut.

Olen isojen muutosten äärellä. Olen aloittamassa elämäntapamuutosta, lopettamassa vakaassa työpaikassa ja aloittamassa pääsykokeisiin lukua. Elämäntapamuutoksen tavoitteena olisi voida paremmin omassa kehossaan ja mielessään. Enemmän hyötyliikuntaa, enemmän kotiruokaa, enemmän kasviksia ja hedelmiä, enemmän unta, enemmän harrastuksia. Vähemmän herkkuja, vähemmän sohva-aikaa, vähemmän stressiä.

 

Blogi ei käsittele vain elämäntapamuutostani, vaan myös normaalia arkeani. Toivotankin sinut tervetulleeksi seuraamaan arkeani!

Kommentit (1)
  1. Suuret tsempit isoon luku-urakkaan ja elämän muutokseen! Minä olin aikalailla samanlaisessa tilanteessa vuosi sitten ja niin siinä vain kävi, että tie vei Tampereelta Saimaan rannalle. Toivottavasti sulle käy yhtä hyvin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *