Esittelyvuoro nro. 1: Koirat!

koirut.jpg

Kotoa minulta löytyy tosiaan tällä hetkellä 9 lemmikkiä! Tässä ensimmäisenä esittelyvuorossa rakkaat koirani:

 

 Calawan Isabella ”Isa” (vas.)

Molemmatovat siis rodultaan puhtaita Länsigöötänmaanpystykorvia 🙂 Mutta ensimmäisenä on Isa; 4-vuotias leikattu gööttinarttu, joka on luonteeltaan varsinainen perskärpänen, fiksu ja ihmisrakas. Myös ahne, itsepäinen (kuuluu rotuun) ja oikukas. Vähän marttyyrikoira välillä, mutta kovin rakas! Isa on käynyt kerran näyttelyssä, ja sai EH:n (erittäin hyvä). Isan kanssa joskus harrasteltiin agilityä, nyt se on vähän jäänyt. Doboa olisi mielenkiintoista seuraavaksi kokeilla, tai sitten rallytokoa.

 

Maiskis Albuster ”Yngve” (oik.)

Ynge on 1-vuotias pojankoltiainen, leikkaamaton uros. Puhdasrotuinen göötti on, vaikka onkin rotumääritelmän mukaan liikaa valkoista (värivirheellinen), mutta onneksi emme ole näyttelyistä juurikaan kiinnostuneita. Ykä on aika hauska tapaus; perheelle iloinen hännänheiluttaja, kovin leikkisä, sekä kiltti. Vartiointivietti on kova, ja suhtautuu hiukan epävarmasti vieraisiin ihmisiin. Onneksi ei ole koskaan viitannut agresiivisuuteen, ja kehitys jatkuu 🙂 Yngven kanssa harrastan agilityä, poika alkaa olla hyvä siinä, nyt on vuorostaan aika kouluttaa ohjaajaa!

 

Koirista ja lemmikeistä ylipäätään tulen päivittelemään PALJON, ja näistäkin kavereista kuullaan lisää! Koirieni ”oma” insta: @myswedishvallhunds

 

<3:lla Sara

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *