Kuka oikein kulkee pienin vihrein askelin?

Tervehdys! Mukavaa, jos olet eksynyt vielä pahasti keskeneräiseen blogiini. Aloitan tämän taipaleen esittelemällä itseni ja kertomalla taustatietoja, miksi aloitin tämän blogin.

P4111623.JPG

Olen 20-vuotias nainen ja opiskelen ensimmäistä vuotta yliopistossa, IT- tiedekunnassa. Arkeeni kuuluu tällähetkellä vahvasti pääsykokeet, koska yritän vaihtaa opiskelukaupunkia niiden kautta lähemmäs perhettäni. Perhe onkin minulle todella tärkeä ja minusta on harmi opiskella monen sadan kilometrin päässä! Arjessani häärää myös pieni pian 3-vuotias koira, jota rakastan enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitellakaan! 

Olen miettinyt monesti blogin perustamista ja jostain syystä keskellä pääsykoestressiä sain sitten sen kipinän ryhtyä tuumasta toiseen. Ehkä eniten blogin perustamiseen vaikutti tarve saada jaettua omat mielipiteet koskien eettisyyttä ja ekologisuutta, niitä kun en jatkuvasti kehtaa lähipiirille tuputtaa. Olen ollut kauan tietoinen ympäristö- ja eettisyysongelmista, mutta vasta vuoden sisällä olen oikeasti herännyt siihen kuinka isojen ongelmien kanssa tässä painitaan. Tieto lisää tuskaa- sanonta on kyllä täyttä totta. Hävettää myöntää, että olen parista facebook-ryhmästä poistunut sen vuoksi, kun pahoitin niissä vain mieleni ihmisten välinpitämättömyydestä yhteisiä asioita eli ympäristöä ja eettisyyttä kohtaan.  Eli tieto ongelmien suuruudesta vaikuttaa mielialaani usein myös negatiivisesti. Lohtua kuitenkin saan siitä, että yhä useampi ihminen kiinnittää huomiota ainakin ympäristöasioihin ja pienin askelin ehkä joskus saamme tilannetta edes jonkin verran paremmaksi. 

Blogista tulee siis lifestyle-blogi, jossa vahvassa roolissa on edellä mainitu eettisyys ja ekologisuus. Haluan mainita jo tässä vaiheessa, että en todellakaan itse ole vielä lähelläkään täydellistä kuluttajaa, mutta pyrin tavoittelemaan pienillä muutoksilla täydellisyyttä! 🙂 

Tervetuloa seuraamaan matkaani muodin, kosmetiikan, opiskelun ja ”hippijuttujen” parissa kohti kestävämpää kulutusta!

-J

Ps. tulevat postaukset eivät tule olemaan näin rungottomia! Alku on aina vaikein 🙂

suhteet oma-elama vastuullisuus
Kommentit (1)
  1. Tervetuloa! Tältä suunnalta voit ainakin saada vertaistukea ekologiseen maailmantuskaan. Ei muuta kuin vain seuraavaa postausta kehiin, täydellisyys on tylsää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *