Wiklund Outlet (Turku)

IMG_3460b.jpg

Pahoittelut muiden kaupunkien lukijoille, taas tulee täsmävinkki turkulaisille. Nimittäin Sokos Wiklundin kolmannesta kerroksesta löytyy outlet-osasto, joka on tavaratalon tilamuutosten myötä tällä hetkellä aikaisempaa laajempi. Myynnissä näytti olevan mm. kaikki cd:t, dvd:t, pelit ja lelut puoleen hintaan sekä melko runsaasti kodinosaston tavaraa, jotka eivät jatkossa enää tule olemaan valikoimissa. Lisäksi tarjolla oli runsaasti edellisen sesongin vaatteita ja kenkiä 50 ja jopa 70 prosentin alennuksessa.

Säästövinkkini muuten Turun Osuuskaupalle: ei liene taloudellisesti kovin kannattavaa tehdä valtavaa laajennusremonttia ja todeta reilun viiden vuoden päästä, että tilaa onkin liikaa, jolloin tavaratalon yksi kerros jää (ymmärtääkseni) täysin tyhjilleen.

IMG_3461b.jpg

Jos sattuu omistamaan keskimääräistä pienemmän tai suuremman pään, niin esimerkiksi ylioppilaslakin voi käydä poimimassa mukaansa alle 10 eurolla. Veikkaanpa, etteivät nämä enää sesonkiaikaan löydy alennustarralla varustettuna, vaan hajakootkin palaavat toukokuussa täysihintaisiksi.

Nopean tutkimustyöni perusteella paikallisosuuskaupan outlet löytyy ainakin Joensuusta nimellä S-Outlet, mutta löytyykö näitä muista kaupungeista? Saa mielellään vinkata kommenttiosastoon, jos löytyy!

tyo-ja-raha raha
Kommentit (2)
  1. Moi Nina! Kiva jos vinkistä oli hyötyä. 🙂 Hyvää kevättä myös sinulle!

  2. Hei ja kiitos vinkistä! Pikaisella tutkimisella ei ainakaan Helsingin Sokoksista löydy outletia tällä hetkellä. Mutta Turun reissu on suunnitteilla ja aikomus majoittua tod.näk.siinä vieressä Hamburger Börsissä, joten taatusti piipahdan Outletin valikoimia penkomaan 🙂 Hyvää kevättä! Terveisin, Nina

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *