Talven Must Have -huulipunasävyt

IMG_1413.JPG

 

IMG_1417.JPG

IMG_1427.JPG

Syksyssä ja talvessa parasta on huulipuna. Kesällä päädyn usein oranssin ja korallin sävyihin, mutta syksyllä esiin voi ottaa taas tummat ja matat sävyt, jotka näyttävät varsinkin vaalealla hipiällä mielestäni aivan uskomattoman hyvältä. Esittelen seuraavaksi suosikkisävyni talveksi. Omat punani ovat MACilta, koska en juurikaan osta huulipunia marketista. Listaan kuitenkin samantyyppisiä vaihtoehtoja halvemmilta merkeiltä, koska ymmärrän, että kaikki eivät halua käyttää 20 euroa huulipunaan. Tilasin internetistä juuri muutamia näistä ehdotuksista, mutta joitakin saa ihan kaupasta jos vain jaksaa etsiä. Teen aiheesta toisen osan kun tilaamani punat tulevat postissa.

Violetti/”Berry” – MAC Rebel, Satin
Ei ihan pinkki mutta ei myöskään ihan tumma gootti-liila, ihana ja vähän erilainen verrattuna klassisiin syyssävyihin. Diva ei ole ihan matta ja sitä voi käyttää monella tavalla: vähän tuputtelemalla huulille tai tummana ja peittävänä. Pysyy huulilla pitkään, mutta kuluessaan jättää huulille hienon marjaisan värin.
Netistä etsimällä löysin kolme huulipunaa, jotka ovat lähestulkoon saman sävyisiä tai ainakin ovat samasta värimaailmasta: Wet n Wild Mega Last Matte huulipuna sävyssä 
Sugar Plum Fairy, Maybelline the JEWELS huulipuna sävyssä Berry Brilliant ja Milani huulipuna sävyssä Sangria. Berry Brilliant on vaaleampi versio, mutta kuuluu samaan värikategoriaan. Milanin huulipunaa ei saa Suomesta, mutta sen voi tilata ainakin Beautyjoint.com -sivustolta edullisesti. WnW huulipunia saa Seppälästä.

”Vampy”/Tummanpunainen – MAC Diva, Matte
Suosin talvisin mattasävyjä, ja erittäin tummanpunainen mattapuna näyttää huulilla seksikkäältä, tulee mieleen Lumikki. Diva pysyy huulilla erittäin pitkään eikä omasta mielestäni ihan kamalasti kuivata huulia, vaikka mattapuna onkin.
Halvempia versioita löysin pari kappaletta, Rimmel Kate huulipuna sävyssä 107 ja WnW Mega Last Matte sävyssä Cherry Bomb. Myös Maybellinella on versionsa sävyssä Divine Wine. Olen epävarma siitä, löytyykö Suomen kaupoista enää Rimmelin Kate Moss mattahuulipunia, en nimittäin ole nähnyt niitä hetkeen missään, mutta kyseistä sarjaa löytyy ainakin Beautyjoint.com:sta edullisesti.

Klassinen punainen – MAC Russian Red, Matte
Punaista huulipunaa käytän kyllä ympäri vuoden, mutta erityisesti pidän siitä talvisin. Russian Red oli toinen MAC -huulipunani ja rakastan sitä todella paljon. Jos minun pitäisi valita kokoelmastani ainoastaan yksi, Russian Red olisi varmaan se puna jonka säästäisin. Suosin punaisissa huulipunissa mattaa, kiiltävä punainen ei mielestäni sovi minulle.
Toinen klassinen punainen, jota voin suositella on MACin Ruby Woo. Ruby Woo on pohjasävyltään sinertävä, joten se saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Se tosin on erittäin kuivattava ja vaikea levittää, koska koostumus on Retro Matte, joka tarkoittaa erittäin mattaa.
Varmaan jokaiselta huulipunamerkiltä löytyy ainakin yksi versio klassisesta punaisesta huulipunasta. Esim. Rimmeliltä löytyy Kate Moss mattapuna sävyssä 111 ja Lasting Finish huulipuna sävyssä Alarm.

Tumma nude/Ruskea – MAC Taupe
Tummat nudet ovat uusi rakkaus, jota suosittelen kokeilemaan. Esim. Stockmannilla voi pyytää saada kokeilla huulipunia hygieenisesti ja ihan ilmaiseksi (en menisi markettien testereitä kokeilemaan omille huulille, ties kenen huulilla ja käsissä ovat käyneet). Toinen suosittu tumma nude on MACin Velvet Teddy, mutta päädyin itse Taupeen, joka on tummempi. Taupessa on myös punaisempi pohjasävy, kun taas Velvet Teddy on vaaleampi ja pinkimpi.
Halvempana versiona löysin ainakin WnW Mega Last Matte huulipunan sävyssä Bare It All. Kyseinen puna on lähempänä Velvet Teddyä, eli se on vaaleampi kuin Taupe. 

Teen tällä postaukselle jatkopostauksen kun Beautyjoint.com -tilaukseni saapuu ja kerron samalla muutenkin omasta Beautyjoint-kokemuksestani. Tähän mennessä olen tyytyväinen, tilaaminen oli vaivatonta ja heillä käy Visa Electron eivätkä postimaksutkaan ole päätähuimaavat jos malttaa ottaa hitaamman postituksen. Ainoa minkä kanssa pitkää olla varovainen on se, ettei tilaa hirveän paljoa kerralla, ellei sitten halua maksaa veroja ja tullimaksuja. Tuotteet nimittäin tulevat EU:n ulkopuolelta.

IMG_1432.JPG

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *