1.1.2016

Heippa kaikille!

Täällä kirjoittelee blogimaailmaan tuttavuutta tekevä aloittelija. Blogi on ollut jo muutaman viikon olemassa, mutta enpä ole saanut inspiraatiota kirjoittamiseen… Ajattelin, että nyt, vuoden 2016 alkaessa voisi olla hyvä hetki aloittaa kirjoittelu. Blogia kirjoittaa siis 27-vuotias tuleva soccermum. Esikoista odotellaan ja odotusta onkin jo mukavasti tänään tasan 22+0 viikkoa. Puoliväli siis ylitetty, laskettu aika ajoittuu toukokuun alkupuolelle. Perheeseen kuuluvat myös avomies sekä kaksi koiraa.

Vuosi 2015 ei tuonut mukanaan mitään kovin ihmeellistä – loppuvuotta nyt lukuunottamatta. Helmikuussa pääsin tuttuun työpaikkaan, joka oli loistava juttu. Samassa puljussa työskentelen edelleen, työmäärä vain vähentyi syksyllä 50% työajaksi. Kesä kului jalkapalloilun merkeissä ja kausi olikin kerrassaan raskas. Syyskuun alussa saatiinkin tietää pikkukamun olevan tulossa – kamu on siis pelannut jo muutaman jalkapallopelinkin 😀 Ajatus vauvasta tuntui ja tuntuu edelleen melko absurdilta, vaikka ultrassakin hänet nähtiin ja vaikka maha kasvaa. Eiköhän se ajatus kuitenkin selkene talven aikana.

Joulukuussa -15 muutettiin isompaan asuntoon – mansardikattoisesta omakotitalosta haaveilu jatkuu – ja jouluaaton aattona kihlauduttiin! Sormukset käytiin ostamassa jouluaattona, mutta ne jouduttiin viemään pienennystä varten takaisin liikkeeseen.

Uusi vuosi alkaa siis uudessa kodissa odottaen pikkukamua ja häitä suunnitellessa. Mikä olisikaan parempaa?

 

<3: Essikkä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *